Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriály na Jojke v roku 2018: Jennifer Lopez, ale aj Tajomstvá a lži

Komerčné televízie okrem svojej pôvodnej tvorby ponúknu divákom v roku 2018 aj akvizičné seriály. JOJ Group ponúkne zmes všetkých žánrov. Mnohé čaká na Slovensku premiéra, niektoré si diváci pozrú ešte raz. Diváci sa dočkajú aj premiér nových sérií obľúbených seriálov.

30.12.2017 07:00
shades of blue, jennifer lopez, Foto:
Na Slovensko dorazí aj seriál Shades of Blue (Odtiene korupcie) s Jennifer Lopez v hlavnej úlohe.
debata

Taken – Posadnutý pomstou – JOJ

Čo sa odohralo pred tým, než Bryan Mills vykročil na svoju prvú cestu pomsty? Kde a ako získal svoje obdivuhodné schopnosti? O tom rozpráva televízny seriál, ktorý je prequelom k úspešnej filmovej sérii 96 hodín z dielne Luca Bessona.

Skôr, než bývalý agent CIA Bryan Mills vykročil na cestu pomsty, aby vo filmovej trilógii 96 hodín zachránil svoju unesenú dcéru v Paríži, exmanželku v Istanbule alebo bojoval s jej životným partnerom a ruskou mafiou, musel niekde získať svoje jedinečné bojové schopnosti. A práve tom rozpráva televízny seriál, ktorý odhaľuje jeho predchádzajúci ži­vot.

Kuriér – Pluska

Frank Martin je bývalý príslušník špeciálnej jednotky, ktorý pracuje ako nájomný kuriér. Bez toho, aby položil akékoľvek otázky komukoľvek, kto je ochotný zaplatiť jeho cenu, prepravuje zásielky rôzneho druhu z jedného miesta na druhé. Seriál pôjde v repríze.

Terra Nova – Pluska

Dobrodružný sci-fi seriál sa odohráva v roku 2149, keď sa svet ocitne na pokraji ekologického kolapsu a hrozí vyhynutie všetkého života na Zemi. Seriál pôjde v repríze.

Tlkot srdca (Heartbeat) – JOJ

Dramatický seriál z pracovného a súkromného života srdcovej kardiochirurgičky je založený na skutočnom živote doktorky Kathy Magliato, ako ho opísala v knihe Heart Matters.

Honba za pravdou (Hyde and Seek) – Pluska

Keď jeho kamaráta zabijú pri zdanlivo náhodnom útoku, detektív Gary Hyde sa zaprisahá, že vrahov dostane pred súd.

Manželská kríza (Satisfaction) – JOJ

Provokatívny seriál skúma ústredné problémy moderného manželského vzťahu. Manželský pár Neil a Grace riešia svoj vzťah a problémy, ktoré nastanú, keď Neil zistí, že mu bola manželka neverná s mužským eskortom.

Vikingovia – Pluska

Historický dramatický seriál o ságe rodu Ragnara Lothbroka, slávneho zjednotiteľa a prvého kráľa krutých a dobyvačných Vikingov, vznikol v írsko-kanadskej produkcii. Premiéra 4. série.

Odtiene korupcie (Shades of Blue) – JOJ

Jennifer Lopez v role policajtky Harlee Santos, ktorá je nútená pracovať pre protikorupčnú jednotku FBI. Ako slobodná matka 16-ročnej dcéry však rieši aj vlastné finančné a rodinné problémy.

Tajomstvá a lži (Secrets and Lies) – JOJ

Život Bena Crawforda sa navždy zmení, keď objaví mŕtve telo malého chlapca zo susedstva a stane sa hlavným podozrivým v prípade jeho vraždy.

Motív – Pluska

Šikovná a mimoriadne schopná detektívka Angie Flynn (Kristin Lehman) z oddelenia vrážd vo Vancouveri odhaľuje aj tých najprefíkanejších vinníkov starostlivým skúmaním všetkých možných motívov spáchaného trestného činu.

A.P.B: Nová generácia – Pluska

Miliardár a geniálny vynálezca Gideon Reeves, ktorý je svedkom vraždy svojho najlepšieho priateľa, sa rozhodne po nečinnosti polície od mesta prevziať policajný okrsok. Modernizuje ho špičkovými technológiami svojej spoločnosti, najmä vytvorením aplikácie P.P.B, ktorá umožní občanom okamžite upozorniť políciu na zločin.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kuriér #Shades of Blue #oseriáloch #Secrets and Lies