Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rebríček: Toto nechcete vidieť. Ktoré seriály totálne prepadli?

Zaujať divákov je naozaj ťažké. Niekedy má seriál dobre namiešané obsadenie, príbeh a bum. Nezaujme. Niekedy je seriál úplne zle pripravený, vtedy nikoho neprekvapí, že rýchlo zmizne z obrazovky. Tento rok nebol výnimkou a okrem výborných seriálov dostali priestor aj prepadáky. Ktoré sú tie najväčšie?

30.12.2017 07:00
debata (5)

1. Inhumans

Rebríčku kraľuje sci-fi seriál Inhumans, ten mal byť vykúpením pre televíziu ABC. Stal sa obrovským sklamaním. Nefungovalo v ňom nič.

2. Dynasty

Nová verzia legendárnej Dynastie sa vrátila po 30 rokoch. A nezaujala, hoci sa zubami-nechtami drží na obrazovkách. Boj o druhú sériu určite prehrá. Televízii The CW nepomôže ani lukratívna dohoda s Netflixom.

3. The Gifted

Mal to byť neotrepaný seriál o X-menoch. Namiesto toho diváci dostali patetický príbeh o rodine, ktorá stíha riešiť „životne“ dôležité problémy počas prestrelky. Začiatok vyzeral sľubne, s pribúdajúcimi epizódami fanúšikom postupne zamrzol úsmev na tvári.

4. The Valor

Televízia The CW túto sezónu zažíva ťažké časy. Okrem Dynastie ešte viac pohorela aj novinka The Valor, ktorá sa koncepčne – od úplneho začiatku – nehodila do programovej skladby. Vedenie seriál tvrdohlavo pretlačilo a doplatilo nato.

5. Ten Days in the Valley

Prostredníctvom tejto novinky sa po niekoľkých sezónach mala vrátiť na obrazovky herečka Kyra Sedgwick (Closer) a zdá sa, že si zvolila ten nesprávny projekt. Seriál po dvoch epizódach sa pratal z vysielania.

6. Time after Time

Jack Rozparovač a cestovanie časom? To nejde dokopy! A predsa vznikol seriál na túto tému. Stačilo 5 epizód a seriál zmizol. Nadobro.

7. Salvation

Prekvapením je aj Salvation. Hoci sa dočkal aj druhej série, ktorá sa objaví v lete 2018. Očakávania nenaplnil. Prichádzajúci koniec sveta opäť zatienili typické rodinné zápletky, ktoré zabili akýkoľvek potenciál.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch