Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Rebríček: Najlepšie tohtoročné seriály podľa oserialoch.sk

Rok 2017 sa nezadržateľne blíži k svojmu záveru. Počas uplynulých mesiacov televízie, ale aj streamovacie služby priniesli niekoľko "kúskov", ktoré boli skvelé a trčali spomedzi stoviek seriálov. Ktoré sú tie najlepšie? Oserialoch.sk pripravil zoznam top seriálov, zaslúžia si vašu pozornosť.

29.12.2017 07:00
debata (1)

1. Príbeh služobníčky (Handmaid's Tale)

Priam dokonalo mrazivý príbeh o utopickej budúcnosti, kde vládne náboženská sekta a jediným cieľom ľudstva je sa množiť, keďže svetu vládne neplodnosť. Na tento účel slúžia posledné plodné ženy – služobnice, ktoré musia slúžiť. Druhú sériu uvedie streamovacia služba Hulu v apríli 2018.

2. 13 Reasons Why

Netflix na jar tohto roka prišiel s novinkou, ktorá ponorila divákov do sveta šikany a samovraždy tínedžerov. Autentický a nesmierne smutný príbeh nemá šťastný koniec. Druhá séria sa objaví v prvej polovici budúceho roka.

3. Stranger Things

Druhá séria nadviazala na úspech prvej série z roku 2016 a posunula temnotu do nového levelu. Monštrum sa však nevzdáva a hľadá si cestičky, ako sa dostať do nášho sveta. Netflix uvedie tretiu sériu až v roku 2019.

4. The Good Doctor

Televízii ABC vyšiel risk priniesť druhú lekársku drámu počas jednej televíznej sezóny. The Good Doctor je konkurencia Klinike Grace. Príbeh o autistickom lekárovi, ktorý musí fungovať medzi lekármi je mimoriadne dojemný. Aj vďaka hlavnému predstaviteľovi Eddiemu Highmorovi.

5. Star Trek: Discovery

Najnovší pokus o zresuscitovanie tejto značky na poli seriálov konečne vyšiel! Novinka žne jeden úspech za druhým a oplatí sa vybrať na novú cestu vesmírom.

6. Young Sheldon

Teória veľkého tresku dostala prvý spin-off, ktorý rozpovedal príbeh o 9-ročnom Sheldonovi. Hoci seriál zaskočil divákov svojím odlišným vizuálom a absentujúcim humorom, našiel dostatočný počet miliónov divákov, ktorí ho sledujú. Tresk je stále silná značka.

7. Knightfall (Súmrak templárov)

History Channel sa po Vikingoch pustila do ďalšej historickej drámy. Súmrak templárov vôbec po prvýkrát hovorí ucelený príbeh o tajomných templároch.

8. Big Little Lies (Veľké malé tajomstvá)

Hviezdne nabitá miniséria priniesla pre HBO príjemné prekvapenie. Nečudo, že sa pripravuje ďalšia séria.

9. The Crown

Dokonalý príbeh o Alžbete II. vstúpila do druhého roku vysielala. Druhá séria nadviazala na úspech prvej série. Zároveň sa diváci musia rozlúčiť s hlavnými predstaviteľmi. Od tretej série sa kráľovského páru ujmú noví herci.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch