Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najmilovanejší antihrdina dostáva vlastný seriál! Vonku sú zbrusu nové zábery

Pandémia koronavírusu síce odstavila kiná a predstavovanie nových filmov, svet seriálov sa už naplno rozbehol. Diváci počas leta dostanú skvelú lahôdku.

22.04.2021 07:00
loki, tom hiddleston, Foto:
Tretí hraný Marvel seriál uvidia diváci už toto leto.
debata

Marvel si rok 2021 doslova privlastnil! Komiksový gigant síce musel odložiť spustenie ďalšej filmovej fázy a predstavenie nových hrdinov, naplno zabodoval s novými seriálmi, ktoré sú bytostne prepojené s filmovým univerzom. V januári predstavil na streamovacej platforme Disney+ ambicióznu novinku WandaVision, v marci sa dostal k divákom druhý hraný seriál The Falcon and the Winter Soldier, ten by sa dal charakterizovať ako akčná stávka na istotu. Avšak už v júni bude premiéru tretí seriál Loki.

wandavision, paul bettany, elizabeth olsen, Čítajte aj Marvel prevalcuje všetko, čo mu stojí v ceste! Začiatok novej éry je prelomový

Ten bude opäť prelomový a komiksový gigant sa pustí do ďalšieho seriálového experimentu. Tento seriál sa znova odpichne do filmu Avengers: Endgame, podobne ako zvyšné dva. V ňom Avengeri cestovali do minulosti, aby získali Kamene nekonečna skôr ako nepriateľ Thanos a odvrátili jeho víťazstvo. Avšak počas ich výpravy ich plán neraz mal trhliny a jednu z nich využil aj Loki, ktorému sa podarilo utiecť a vytvoril tak, nečakane, novú alternatívnu časovú líniu. Ten pôvodný Loki zomrel na začiatku filmu Avengers: Infinity War.

Až teraz sa ukáže, kam sa táto verzia Lokiho vydala. Diváci sú nadšení, pretože práve táto postava je medzi fanúšikmi mimoriadne obľúbená, aj napriek tomu, že je to typický záporák. Marvel nenecháva nič na náhodu a príchod nového seriálu sa pripravuje a ponúkol celému svetu nový plnohodnotný trailer, ktorý poodhalí pointu nového seriálového prírastku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marvel #Tom Hiddleston #Loki #oseriáloch #Disney+