Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zombíkom sa podarilo poraziť pandémiu: Fanúšikovia predsa len uvidia pokračovanie

Druhá polovica prerušenej šiestej série prvého spin-offu Fear the Walking Dead sa vráti už 11. apríla. O deň neskôr ju uvidia aj Slováci. Už tradične premiérové časti uvedie česko-slovenská mutácia AMC o 22:00.

03.02.2021 07:00
fear the walking dead, Foto:
Podarilo sa! Nakrúcanie šiestej série je ukončené aj napriek pandémii a fanúšikovia zombíkov sa dočkajú rozuzlenia najnovších príbehov.
debata

V očakávaných nových častiach pribudnú až tri nové postavy, ktoré hrajú John Glover (Dobrá manželka, Smallvile, Strašidelné Vianoce), Nick Stahl (Carnivale, Terminátor 3: Vzbura strojov, Sin City) a Keith Carradine (Pani ministerka, Fargo, Deadwood). Pri natáčaní epizódy s číslom 613 do režisérskeho kresla zasadla herečka Aisha Tyler (Roswell, Myšlienky vraha).

Morgan (Lennie James) je vo svojej snahe zachrániť zvyšných členov skupiny ešte trúfalejší než predtým. Medzitým sa Virginia (Colby Minifie) stále zúfalejšie snaží nájsť svoju sestru a ochrániť kolóniu pred silami, ktoré ju ohrozujú zvonku aj zvnútra.

Nové časti šiestej série odhalia vplyv, aký má život pod Virgíniinou kontrolou na každého jednotlivého člena skupiny. V minulosti si mysleli, že sú v podstate rodina, bude to tak aj naďalej? Sledujte nové časti 6. série a dozviete sa, ktoré nové spojenectvá budú vytvorené, ktoré vzťahy naopak nevydržia tlak okolností a spoznáte prečo vernosť a spolunažívanie už nikdy nebudú ako predtým.

Najnovšia sezóna Fear the Walking Dead je po dlhom období tvrdej kritiky vnímaná veľmi pozitívne. Tvorcom sa podarilo vyskladať zaujímavo rozložené rozprávanie jednotlivých postáv. Prvá polovica sezóny vysielaná ešte na jeseň minulého roka predstavila nový potenciál príbehu a každá časť sa venovala jednej postave.

Trailer k prvej polovici 6. série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #AMC #Fear the Walking Dead #oseriáloch #koronavírus