Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Obrovské zmeny vo svete zombíkov! Na jeseň uvidíte iný seriál s chodiacimi mŕtvolami

Televízia AMC v súvislosti s pandémiou musela spraviť značné zmeny vo svojej dlhoročne zabehnutej vysielacej štruktúre. Dotkne sa to všetkých The Walking Dead seriálov.

20.08.2020 07:00
fear the walking dead, Foto:
Na jeseň sa predstaví 6. séria Fear the Walking Dead.
debata

V minulých týždňoch stanica oznámila, že musí prísť s improvizovaným plánom, ako predstaviť nové časti obľúbených seriálov. Stanovila premiéru tretieho TWD seriálu, ktorý mal mať premiéru počas jari. Novinku však kvôli pandémii stiahla a diváci sa ho dočkajú od 4. októbra. Tento istý dátum sa týka aj veľkého finále 10. série pôvodného seriálu. The Walking Dead nemohlo odohrať záver jubilejnej série, nakoľko nebola dokončená náročná postprodukcia.

Pomerne dlhé ticho bolo aj okolo prvého spin-off seriálu Fear the Walking Dead, ktoré nakrúcanie zasiahla pandémia v USA. Filmári pripravovali šiestu sériu, ktorá mala napraviť poriadne pošramotenú reputáciu po slabej 5. sérii, ktorú diváci poriadne zniesli pod čiernu zem. Oprávnene. Pripravovaná séria by si tak opäť mala udobriť divácku základňu, ktorá je však čoraz menšia.

Zvyčajne Fear the Walking Dead býval akýmsi predskokanom pôvodného seriálu, vysielal sa počas jari a zvyšok série počas leta. Avšak koronavírus a jeho následky pre tento rok prinesie výrazné zmeny a Fear prevezme štafetu „hlavného zombie seriálu“. Šiesta séria má stanovenú premiéru 11. októbra, teda v slote, kde sa vždy vysielal The Walking Dead. Keďže 11. séria TWD sa dostane na obrazovky až v roku 2021, televízia AMC nemá na výber.

Zaujímavou správou je, že seriál uvidia aj Slováci a to len pár hodín po americkej premiére. Stanica AMC a jej česko slovenská verzia uvedie nové epizódy od 12. októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Fear the Walking Dead #oseriáloch #koronavírus