Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tak predsa! Ďalší zombie seriál sa ťarbavo dostane k divákom, aj keď so zdržaním

Televízny svet čaká poriadny reštart! Najväčšia vlna zrejme príde, ale až na jeseň. Nadchádzajúce mesiace budú ešte divácky pôstne. Nezostáva nič iné, len čakať na lepšie časy. Tohto hesla sa drží aj televízia AMC, ktorá takisto chystá návrat do normálu.

11.06.2020 07:00
fear the walking dead, walking dead, zombie,... Foto:
Zombíkov čaká reštart, ale až na jeseň.
debata (1)

Týka sa najmä jej najsledovanejšej značky The Walking Dead. Koronakríza totálne zruinovala jej veľkolepé plány pre rok 2020 so zombíkmi. Mal to byť rok, keď pochodujúce mŕtvoly nezmiznú z obrazoviek. Nič sa z toho sa nestane.

Sila pandémie v USA nielenže nedovolila naďalej nakrúcať filmy a seriály, ale poriadne sa zabrzdila aj postprodukcia. Na tento fakt tvrdo doplatila aj desiata séria pôvodného seriálu The Walking Dead. AMC bola nútená predčasne ukončiť aktuálnu sériu, diváci nevideli najdôležitejšiu epizódu celej sezóny – samotné finále. Nestihla sa spraviť postprodukcia. Dátum vysielania je neznámy, televízia len stroho odkomunikovala, že to bude neskôr tento rok.

To isté platí aj pre očakávanú novinku The Walking Dead: World Beyond. Ide už o tretí zombie seriál, ktorý má byť úplne iný ako „starší“ seriáloví súrodenci a mal by napraviť pošramotenú reputáciu celej značky, ktorej prudko klesá sledovanosť. Otázne je, kedy sa vráti 6. série prvého spin-offu Fear the Walking Dead, existujú náznaky, že by to mohlo byť v lete.

Udalosťou jari mal byť štart seriálu World Beyond. Ide o event s dvoma 10-dielnymi sériámi, bez možnosti ďalšieho pokračovania. Príbeh má ukázať príbehy mladých ľudí, ktorí nepoznajú svet pred apokalypsou a hrozba smrti je „bežnou“ súčasťou ich životov. Aj napriek tomu sa vydajú na životné dobrodružstvo za múrmi ich bezpečného priestoru.

Koronakríza škrtla plány aj s týmto seriálom. Podľa AMC nebolo možné dokončiť postprodukciu a tak bola nútená prehodnotiť svoje plány a jarný termín zrušila. Teraz to vyzerá tak, že sa našla alternatíva!

Nový zombie seriál by mali diváci vidieť už počas tohtoročnej jesene. Tvorcovia hlásia, že postprodukciu sa podarilo dokončiť a seriál je pripravený.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #The Walking Dead: World Beyond #koronavírus #koronakríza