Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Podceňovaný seriál od Marvelu prežil všetkých! Vďaka nemu nuda v lete nehrozí

Koncom mája sa po ročnej pauze vráti do vysielania jediný preživší Marvel seriál - Agents of S.H.I.E.L.D. so svojou siedmou a finálnou sériou. Posledná trinástka epizód potvrdí status najdlhšie vysielaného seriálu pod komiksovou značkou. Pritom od začiatku patril medzi outsiderov a len málokto veril, že sa "dožije" toľkých sezón.

01.05.2020 07:00
agenti shield. agents of shield, shield, Foto:
Siedma séria štartuje už 27. mája.
debata

Televízia ABC ho síce umelo držala pri živote, vzhľadom nato, že spolu s komiksovým gigantom patrí pod značku Disney, avšak tvorcovia nikdy nerezignovali a z roka na rok prinášali stále lepšie a lepšie príbehy. V nich sa síce nepreháňal Iron Man, ani Thor alebo Kapitán Amerika a pavučine nerozostrel ani Spider-Man, avšak vždy milo pôsobilo malé prepojenie filmových blockbusterov a seriálu.

Tvorcom sa nikdy nepodarilo napraviť pošramotenú reputáciu, ktorú si spôsobili vlastnou vinou po nevydarenej prvej série, ktorá ani zďaleka nenaplnila očakávania a sledovanosť veľmi rýchlo klesla do podpriemerov. Televízia však mala, respektíve musela mať trpezlivosť s týmto formátom, predsalen bola prestíž mať v stajni seriál s nálepkou Marvel, hoci nepatril medzi najväčšie hity.

Avšak Agenti SHIELDu prežili aj masaker marvelovských seriálov na Netflixe a dosiahli väčší počet sezón, ako všetky doteraz odvysielané. Outsider je víťaz. A nikto by to nečakal. Avšak fanúšikovia seriálu si nadšení, keďže kvalitou patrí medzi špičku. Všetko nasvedčuje tomu, že posledná séria dá epickú bodku. Tvorcovia dostali informáciu o konci ešte pred nakrúcaním, celý príbeh tak mohli prispôsobiť tejto skutočnosti.

Televízia ABC oznámila, že siedma séria bude mať premiéru už 27. mája a vyplní ňou celé leto. Premiérové vysielanie sa stanici vyplatí, keďže musela predčasne ukončiť väčšinu svoju aktuálnych sezón kvôli koronavírusu. Agentov v poslednom príbehu čaká rozhodujúca misia, ako zabrániť nebezpečných nepriateľom z vesmíru kolonizovať našu planétu. V súčasnosti sa im to nepodarilo, preto jedinou nádejou je cesta v čase späť. Siedma séria sa bude odohrávať v 30-tych rokoch minulého storočia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Agenti S.H.I.E.L.D. #Agents of S.H.I.E.L.D. #oseriáloch #koronavírus