Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto sa nikdy v histórii televízie ešte nestalo! Spojí sa šesť seriálov do jedného

Fanúšikovia sci-fi a superhrdinov sa konečne dočkajú. Po roku od prvého oznámenia sa na obrazovky dostane obrovské prepojenie všetkých seriálov o maskovaných hrdinoch. A bude to udalosť roka.

08.12.2019 07:00
crisis of infinite earths, arrow, supergirl,... Foto:
Ešte nikdy predtým sa nepodarilo spojiť toľko superhrdinov v jednom seriáli.
debata (2)

Doteraz sa nič podobné na televíznych obrazovkách neudialo. O to väčšia výzva to bola pre televíznych tvorcov a televíziu The CW, ktorá má svojej stajni superhrdinské seriály. Minulý rok v decembri predstavila ambiciózny crossover medzi seriálmi Arrow, The Flash a Supergirl. Spojenie týchto seriálov bolo síce pre fanúšikov poriadne atraktívne, no bolo vidieť, že tvorcovia prípravu podcenili, čo sa odrazilo na výsledku.

Po jeho skončení prišla nečakaná informácia, že v decembri 2019 sa na obrazovky dostane niečo väčšie. Rok trvajúce prípravy na päťdielnom prepojení s názvom Crisis on Infinite Earths si vyžadovali zladenie až šiestich seriálov a k tomu pribudnú špeciálni hostia. Tohtoročný crossover bude zahŕňať seriály Arrow, The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Batwoman a Black Lightning. Posledný menovaný sa vôbec po prvýkrát spojí s ostatnými seriálovými súrodencami. Doteraz ho tvorcovia držali bokom.

K boji za záchranu vesmíru sa zapojí aj Superman s Lois Laneovou v podaní hercov Tylera Hoechlina a Elizabeth Tulloch, práve títo dvaja by mali v budúcnosti dostať vlastný seriál. Nebude chýbať Bruce Wayne alias Batman a absolútnou chuťovkou má byť prepojenie so seriálom Smallville. Ako Clark Kent sa objaví Tom Welling a Erica Durance ako Lois Laneová. Tvorcovia majú ambíciu pripraviť päťepizódny príbeh, ktorý zmení seriálov. Navyše je to posledná príležitosť vidieť pokope spomínané seriály.

Už začiatkom januára definitívne skončí Arrow, poriadne nahnuté to má Supergirl a nikto neočakáva, že by pokračoval kvalitatívne najslabší seriál Legends of Tomorrow. Preto v tomto veľkom prepojení pôjde o všetko. O celú existenciu multiverza, ktoré sa postupne rúca a jedine superhrdinovia môžu zachrániť všetko a všetkých.

Veľké prepojenie odštartuje 8. decembra so seriálom Supergirl, 9. decembra epizódou s Batwoman, 10. decembra s Flashom. Následne bude nasledovať vianočná pauza a veľkolepý príbeh vyvrcholí 14. januára epizódami s Arrowom a Legends of Tomorrow.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Arrow #Supergirl #The Flash #Legends of Tomorrow #oseriáloch #Black Lightning #Batwoman