Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Arrow sa lúči! Seriál sľubuje nečakanú bodku, fanúšikovia sú vydesení

Posledná séria niekdajšieho hitu Arrow sa pomaly, ale iste blíži. Premiéra ôsmej série je stanovená na 15. októbra. Nakrúcanie prebieha už niekoľko týždňov a tvorcovia sľubujú mnohé prekvapenia, fanúšikovia sú naopak pomerne obávajú výsledku.

26.08.2019 07:00
arrow, stephen amell, Foto:
Herec Stephen Amell čoskoro zavesí na klinec svoj superhrdinský oblek. Arrow sa končí.
debata

Je totiž pravdou, že skrátená, už len 10-dielna ôsma séria prišla o veľkú časť hercov, ktorí sa dlhé roky objavovali po boku hlavného hrdinu. Navyše finále siedmej série príbeh natoľko pozmenilo, že akékoľvek pokračovanie sa javí ako zbytočné tlačenie na pílu. Arrow sa obetoval, aby zachránil svet, avšak stálo ho to veľa. Musel opustiť svoju milovanú rodinu, manželku Felicity a dcérku Miu. Navyše pre celý svet je Oliver Queen mŕtvy. Nejeden divák by si povedal, čo chcú divákom ponúknuť ďalšie epizódy?

Pripravovaná séria a definitívna bodka za seriálom, podľa tvorcov, bude výrazne iná ako ostatných sedem sezón. Jedinou istotou je, že sa vráti herec Stephen Amell alias Arrow. Medzičasom ruky od seriálu dala preč herečka Emilly Bett Rickards ako Felicity, čo sa javí ako najväčšia strata.

Najnovšie svoj odchod potvrdil aj Colton Haynes alias Roy Harper. Otáznik visí aj nad zostávajúcimi postavami, hlavne rozsah ich účasti v novej sérii. Producenti sa snažia upokojiť celú situáciu a hovoria o návrate mnohých postáv z predchádzajúcich pokračovaní, nechcú ich však špecifikovať. Všetko má byť moment prekvapenia.

Sledovanosť Arrowa, najmä posledné dva roky, nebola extra vysoká. Postupne klesala, až sa dostala len k miliónu. Aj preto prišlo rozhodnutie o bodke za prvým komiksovým seriálom z dielne stanice The CW. Práve Arrow pred rokmi odštartoval zlatú éru tohto žánru na obrazovkách. Pravdou je, že Arrow si nemôže dovoliť s ôsmou sériou prepadnúť v diváckej priazni. Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že posledné pokračovanie vstupuje do neistých vôd.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Arrow #oseriáloch