Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalší superhrdina má problém! Hrozí mu neodvratný koniec?

Leto je síce ešte stále v plnom prúde, avšak jesenné premiéry obľúbených seriálových stálic sa po prvýkrát prihlásili o slovo s novými upútavkami k novým sezónam. Jednou z nich je aj The Flash, ktorý v októbri predstaví už 6. sériu.

19.08.2019 07:00
the flash, flash, barry allen, grant gustin, Foto:
Šiesta séria hitu The Flash bude nemilosrdná k celému obsadeniu. Prežije vôbec seriál?
debata

Svet superhrdinov sa čoskoro rozpadne, po ôsmich rokoch. Každá epocha má svoj koniec. Ako prvý sa s divákmi rozlúči Arrow. Televízia The CW oznámila koniec seriálu po aktuálne pripravovanej skrátenej len desaťdielnej ôsmej sérii.

Poslednýkrát vystrelí svoj šíp začiatkom budúceho roka. Nikto nečaká, že bude pokračovať ďalšou sezónou aj prepadák menom Legends of Tomorrow. Seriáloví vyvrheli sa predstavia s piatou sériou hneď v prvých dňoch budúceho roka. Hoci stanica oficiálne nedala stopku tomuto seriálu, je viac ako jasné, že nadchádzajúca séria bude posledná.

Do roku 2020 tak svet superhrdinov z dielne DC Comics vstúpi poriadne oslabený. S najväčšou pravdepodobnosťou zostanú na obraze z pôvodnej zostavy už len Supergirl a The Flash. Šťastie skúsi novinka Batwoman.

Práve The Flash vstúpi do šiesteho roku vysielania a po pomerne vydarenej piatej sérii ho čaká ťažký boj o ďalšie prežitie. Nielenže zostane ochudobnený o niektorých seriálových súrodencov, tvorcovia nemienia šetriť ani divákov, ani samotného hrdinu. Práve postava červeného blesku bude zodpovedná za tragické udalosti, ktoré prinesie najväčšie prepojenie všetkých superhrdinských seriálov v dejinách televízie. Veľká kríza sa blíži a The Flash bude musieť bojovať o svoj život.

Navyše hlavným záporákom bude jeden z najväčších komiksových nepriateľov. Tvorcovia sa rozhodli vdýchnuť život šialenému géniovi doktorovi Ramseymu Rossovi alias Bloodworkovi. Toho stvárni obľúbený herec Sendhil Ramamurthy, známy najmä zo seriálu Hrdinovia (Heroes).

Tentokrát sa predvedie v zaujímavej negatívnej polohe. Televízia The CW predstavila aj prvý pohľad na najnovšiu sériu a vyzerá to tak, že nadchádzajúce pokračovanie bude naozaj skvelé. Všetko to vypukne od 8. októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #The Flash #oseriáloch