Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriáloví outsideri sa vracajú, aby ukázali šialený príbeh a provokovali

Seriál Legends of Tomorrow sa vracia so štvrtou sériou a štartuje ako posledný spomedzi superhrdinských seriálov. To najlepšie na záver? To asi ťažko!

22.10.2018 07:00
legends of tomorrow, Foto:
Seriál Legends of Tomorrow vstupuje do štvrtej sezóny a úplne sa odtrháva z reťaze.
debata

Už minulú sezónu televízia The CW začala vytláčať seriál o vyvrheľoch do absurdnej polohy a začali sa úplne odkláňať od ostatných seriálových súrodencov ako Arrow, The Flash a Supergirl. Tento rok separácia ešte viac pokročí, keď postavy z tohto seriálu nebudú zahrnuté do každoročného veľkého prepojenia. Dôvod je jasný. Smerovanie Legiend je už tak mimo, že sa jednoducho nehodí do sveta superhrdinov, ktorí sú neraz vykreslení ako zraniteľní jedinci. Legendy idú opačným smerom a ponúkajú neraz absurdnú jazdu, kde neexistujú limity.

Tento rok to nebude inak a divácka základňa sa ešte viac vyprofiluje do dvoch táborov. Jeden z nich seriál velebí a páči sa mu, že outsideri si idú vlastnou cestou, ktorá dovoľuje tento seriál sledovať aj tým, ktorí nepozerajú ostatné superhrdinské seriály. Tábor odporcov hovorí presný opak.

Sledovanosť nie je horibilná, no stále akceptovateľná pre domovskú stanicu, ktorá roky starostlivo buduje spoločný komiskový vesmír. Síce sa čoraz hlasnejšie hovorí o tom, že práve Legendy sú prvým seriálom odsúdený na odstrel, tieto dohady podporuje aj fakt, že sa chystá spracovanie o Batwoman, ktorá bude kreatívne zapadať do Arrowversa. Tvorcovia sa aj napriek tomu chystajú na piatu sériu.

Legends of Tomorrow budú počas štvrtej série opäť mimo náš časopriestor a budú brázdiť po časovom kontinuu, ktoré sa otriasa v základoch po udalostiach z tretej série. Najnovšie pokračovanie prinesie boj s kreatúrami z povestí, mýtov a legiend. Či to diváci budú vedieť stráviť, je otázne. Každopádne sa tento seriál začína prezentovať ako alternatíva voči ostatným superhrdinským seriálom a ide si svojou cestou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Legends of Tomorrow #oseriáloch