Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude to horor! Nová verzia Sabriny ukáže dávku okultizmu a čiernej mágie

Tohtoročný Halloween bude poriadne desivý, Netflix prichádza s novou podobou kultového seriálu, ktorý namiesto úsmevu bude desiť. Reč je o dlhoočakávanej premiére Sabriny, ktorá sa po rokoch vracia na obrazovky.

26.10.2018 07:00
sabrina, chilling adventures of sabrina, Foto:
Neskorá jeseň bude desivá, Netflix predstaví novú podobu Sabriny - mladej čarodejnice.
debata

Novinka Chilling Adventures of Sabrina z dielne streamovacieho gigantu nebude s komediálnym seriálom nič spoločné. Banálna komédia sa zmení na nepoznanie a priblíži sa seriálovým trendom súčasnosti. Netflix je garanciou prvotriednej kvality, kde vládne tvorcovská sloboda, ktorá by nebola možná pri štandardnej televízii a tvorcovia seriálu Riverdale sa mohli poriadne vyblázniť pri oživení mladej čarodejnice.

Diváci musia zabudnúť na roztomilé vyobrazenie čarovania, pri ktorom sa mali mladí diváci poučiť. Netflix ukáže poriadnu dávku okultizmu, bez servítky sa bude čarovať, praktizovať čierna mágia, rôzne temné rituály.

Seriál svojim vizuálom môže evokovať Beetlejuica od Tima Burtona, všetko je preexponované, farebné, gýčové a zároveň desivé, akoby bol Halloween celoročne. Do tohto sveta vstupuje Sabrina, ktorá dovŕši 16 rokov. V čarodejníckom svete to znamená jedno. Musí sa rozhodnúť, či bude čarodejnicou alebo prejde na stranu zla. Sily dobra a zla vedú odveké boje v tomto období o dušu každej čarodejnice a snažia sa ju prilákať na svoju stranu.

Čo sa stane, keď sa mladá čarodejnica rozhodne zvoliť si vlastnú formu bytia? A nie na čierno-biele rozdelenie mágie? Spôsobí to poriadny rozruch a mladé dievča si bude chcieť užívať nespútaný život so svojimi priateľmi, teda aj smrteľníkmi. Vždy to však narazí na jedno, nikdy nebude normálnou osobou a mágia ju vždy nejakým spôsobom dobehne.

A stále bude nad ňou visieť rozhodnutie, ktoré bude musieť spraviť. Ešteže má pri sebe svoje dve tety a kocúra Salema.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Chilling Adventures of Sabrina