Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Akty X sú len slabý odvar. Tento seriál ukáže pravdu o mimozemšťanoch!

Už čoskoro sa na obrazovky dostane seriál s nálepkou kontroverzný. Ukáže rôzne reálne zážitky ľudí, ktorí sa stretli s UFOm. Televízia History Channel chce novým seriálom Project Blue Book nadviazať na odkaz legendárnych Aktov X a ešte poriadne pritvrdiť.

19.09.2018 07:00
akty x, mulder, scullyová, x-files, Foto:
Zabudnite na starnúcich agentov Muldera a Scullyovú. Po pravde o UFO začne pátrať nový seriál Project Blue Book.
debata

Akty X sa stali od roku 1993 doslova kultom a okrem rôznych kontroverzných príbehov a politických sprisahaní, boli charakteristické predstavením UFO problematiky. Diváci vždy tajili dych, keď sa na obrazovke ukázali bytosti z vesmíru a čakali, že sa odhalí o nich pravda. Tá však zostala navždy vo hviezdach. Seriál s Mulderom a Scullyovou tento rok dostal opäť stopku na bližšie neurčený čas.

Otvoril sa tak priestor pre nástupcu tohto legendárneho seriálu. Televízia History Channel, ktorá s úspechom oživila Vikingov, priniesla aj Súboj templárov, tentokrát opäť pritvrdí. Akty X popri novému seriálu Project Blue Book budú len blednúť závisťou, scenáristi sa poriadne odviazali a prinesú mrazivú sci-fi drámu, ktorá divákom vnukne pochybnosti o tom, či sa príbehy naozaj stali alebo nie.

Dej je totiž inšpirovaný zverejnenými vládnymi materiálmi, v ktorých sú zachytené reálne stretnutia a skúsenosti ľudí. Tento projekt reálne existova od roku 1952 do 1969. Oficiálne sa ukončil až v roku 1970. Za ten zaznamenal až 12 618 UFO udalostí, z ktorých väčšina bola vysvetlená ako prírodné úkazy alebo falošné správy. Lenže zdanlivo malá časť zostala nevysvetlená a práve na tieto prípady sa zameria nový seriál. Celkovo až 701 prípadov, čo je len 6% možno naozaj hovorilo o reálnom stretnutí ľudí s UFO.

Šokujúce odhalenia pomôže odhaliť hviezda Hry o tróny a Upírskych denníkov v 10-dielnej prvej série. Herec Aidan Gillen bol doteraz najviac známy ako Malíček z krvavej ságy zo Západozeme, kde na konci 7. série skončil. Teraz sa predstaví ako doktor Allen Hynek, ktorý bude spolu s kapitánom Michaelom Quinnom (Michael Malarkey – Upírske denníky). Malarkey o novinke hovoril aj v exkluzívnom rozhovore pre Pravdu.

Trailer ponúka skvele spracovanú tému, ktorá vždy pritiahne pozornosť divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Akty X #UFO #THE X-FILES (Akty X) #oseriáloch #Project Blue Book