Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Žiadny zo seriálov neprepadol u divákov ako tento. Marvel je zahanbený

Niektoré seriály u divákov zabodujú na plnej čiare, sú však aj také, ktoré pohoria na celej čiare a diváci sa čudujú, ako je možné, že sa dostali do vysielania. Jedným z takýchto prípadov je aj, zrejme, najväčší prepadák tejto sezóny - seriál Inhumans.

11.06.2018 07:00
inhumans, Foto:
Novinka Inhumans je minulosťou.
debata

Tí sa skončili ešte v novembri minulého roku po 8-dielnej prvej série a pokračovania sa, našťastie, nedočkajú. O zrušení seriálu sa hovorilo od jeho začiatku. Nikto ani nečaká opak.

Sledovanosť bola taká zlá ako úroveň celého seriálu. Zlý príbeh, nedomyslené postavy, ešte horšie efekty. Niečo dobré nájsť na Inhumans by sa hľadalo ťažko. Teda jediné dobré bolo, že sa seriál vytratil z obrazoviek.

V záverečnej epizóde dokonca vznikol aj priestor pre vznik potenciálnej druhej série, tá nikdy nevznikne. Televízia ABC ešte pred oficiálnym vyjadrením v máji, všetky informácie vymazala zo svojej stránky, dokonca seriál zmizol aj z jej digitálnej platformy. Pri predstavení novej sezóny 2018/2019 len stroho informovala, že druhá séria nebude.

Hlavná dejová línia sa točila okolo mocnej kráľovskej rodiny, ktorá drží na uzde ostatných, aby sa nezačalo zbytočné krviprelievanie. Black Bolt so svojimi najbližšími však ostatných ochraňujú, pretože na Zemi nemajú svoje miesto a ľudská rasa by bez problémov rozohrala hru s ich vyhladením alebo naopak. Rebélia medzi vlastnými nenechá na seba dlho čakať. Maximus plánuje prevrat, nepáči sa mu vedenie kolónie a vyhýbaniu sa konfliktu. Black Bolt, Medusa, Crystal, Karnak sa ocitnú na Zemi, aby boli v bezpečí. Sú? Ocitli sa uprostred nepriateľského územia.

Fanúšikovia očakávali bombastickú sci-fi jazdu a dostali však sci-fi trojkolku s haprujúcim dejom. Samostatnou tragédiou sú špeciálne efekty, ktoré sú nezvládnuté a v mnohých prípadoch rušivé. Škrtenie rozpočtu je badateľné v tých scénach, ktoré mali byť výkladnou skriňou seriálu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marvel #Inhumans #oseriáloch