Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mimozemšťania sa naozaj vrátia. Roswell po rokoch ožije

Americká televízia CW pripravuje reboot sci-fi seriálu Roswell (1999 - 2002). Ako informuje magazín The Hollywood Reporter, novinka je jedným zo šiestich projektov, ktorých piloty si televízia objednala do novej sezóny.

05.02.2018 07:00
roswell Foto:
Pôvodné obsadenie sa do rebootu zrejem nevráti.
debata

Projekt by mal vzniknúť na motívy knižnej série Roswell High od Melindy Metz a spomínaného seriálu Jasona Katimsa. Za rebootom, ktorý ešte nemá oficiálny názov, bude stáť scenáristka Carina Adly MacKenzie. Tá napríklad pracovala aj na seriáli The Originals (2013).

Dej rebootu sa zameria na dcéru neregistrovaných migrantov žijúcich v turistickom meste Roswell v americkom štáte Nové Mexiko, ktorá zistí šokujúcu pravdu o svojej tínedžerskej láske. Okrem toho, že je policajtom, je totiž mimozemšťanom, ktorý po celý život tajil svoje nadpozemské schopnosti.

Zatiaľ čo sa dvojica zbližuje, a hlavná hrdinka pátra po pôvode svojej mimozemskej známosti, sa však stane násilný útok a všetko nasvedčuje tomu, že za ním stoja mimozemšťania. S narastajúcim strachom a nenávisťou okolia je tak ich láska v ohrození.

V pôvodnom seriáli sa v hlavných úlohách, ako pozemšťanka a jej mimozemská láska, predstavili Shiri Appleby a Jason Behr. Okrem nich si v projekte zahrali napríklad aj Katherine Heigl, Majandra Delfino, Brendan Fehr, Nick Wechsler, William Sadler, Colin Hanks, Emilie de Ravin či Adam Rodriguez.

debata chyba
Viac na túto tému: #Roswell #Katherine Heigl #oseriáloch