Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prichádza neotrepaný pohľad na ikonického hrdinu. Konečne

Televízia SyFy, ktorá kedysi vysielala slávnu Hviezdnu bránu, sa čoskoro pustí do úplne nového dobrodružstva. Dobrodružstva, ktoré bolo doteraz nevidené. Príbeh o Supermanovi je už tak notoricky známy, že ho netreba nanovo omieľať na obrazovkách.

18.01.2018 07:00
krypton, Foto:
Novinka ukáže kontroverznú históriu Kryptonu dávno pred narodením Supermana.
debata

Lenže príbeh o mužovi z ocele skrýva v sebe omnoho viac. Tvorcovia, ktorí sa podieľali práve na filmovom spracovaní Supermana a Temného rytiera, prinášajú novinku – Krypton, ktorá sa na príbeh Supermana pozrie z úplne novej a doteraz nespracovanej perspektívy. Pointou je, že sa v seriáli vôbec neobjaví, i keď bude kľúčovou postavou. Ako je to možné?

Krypton sa zameria na starého otca Supermana – Sega Ela, ktorý v časoch najväčšej slávy planéty bol hybnou silou udalostí na strane dobra. Diváci poznajú domovskú planétu Supermana len od toho momentu, ako exploduje a odštartuje strastiplnú cestu hrdinu na Zem.

Skalní komiksoví fanúšikovia vedia, že Krypton má bohatú históriu, ktorá je živnou pôdou pre úplne nové príbehy, ktoré doteraz nedostali takmer žiadny priestor v seriáloch či filmoch.

Nový seriál teda ukáže časy, keď Krypton prekvital a nikto netušil, aký desivý osud ho čaká. Neznamená to však, že aj situácia medzi obyvateľmi bola idylická. Práve naopak. Prebiehali tu veľké mocenské boje a politické hry plné zrady.

Práve hlavný hrdina Seg-El mal byť tým, ktorý veril v spravodlivosť a mier. Zasvätil svojmu cieľu život, všetko zmení návšteva z budúcnosti, našej súčasnosti. Nepriatelia našli spôsob, ako zastaviť Supermana. Nedarilo sa im ho ničím poraziť. Uvedomili si, že jediná možnosť je zabrániť jeho zrodeniu. Cestovanie v čase nebude už nebude tabu a preto rozbehne sa príbeh, ktorý nie je otrepaný a stokrát už rozpovedaný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Superman #oseriáloch #Krypton