Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová Hviezdna brána je pripravená. Premiéra je za rohom

Niekoľkomesačné prípravy návratu kultovej Hviezdnej brány sa chýlia k svojmu koncu. Najnovší seriálový prírastok s názvom Stargate: Origins bude mať premiéru už 15. februára.

19.01.2018 07:00
stargate, hviezdna brána, stargate origins, Foto:
Pozemská Hviezdna brána sa čoskoro otvorí. Ak uspeje, môže to byť začiatok jej veľkého návratu.
debata (2)

Desaťdielna prvá séria digitálnej minisérie zavedie divákov do najmenej prebádaného príbehu o objavení samotnej Hviezdnej brány. Mladú Catherine Langfordov spolu s otcom objaví v roku 1928 v egyptských pieskoch tajomný kamenný kruh. Pozornosť, ktorú tento objav vzdudí jej dá hneď tušiť, že narazili na niečo špeciálne. O niečo, čo malo zostať zasypané navždy.

Lenže osud všetko zariadil inak. Následne zasvätila svoj život skúmaniu záhadného kamenného kruhu až do rozlúštenia a spustenia. Tento príbeh je už dobre známy. Lenže, kým bránu spustili, prešlo veľa času a zažilo sa kopec dobrodružstiev.

A to je živná pôda pre Stargate: Origins. Nový seriál sa síce nedostane na obrazovky, bude súčasťou nového streamovacieho portálu Stargate Command, ktorý MGM spústilo. Origins dostane 10 epizód po 10 minút a spolu vytvoria jeden ucelený film, ktorý bude môcť byť rozšírený o ďalšie série, ak bude tento formát úspech. Nie je vylúčené ani transformácia do plnohodnotného televízneho formátu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #stargate origins