Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Chlapec zo Šiesteho zmyslu je na nespoznanie. Teraz sa objaví v nových Aktoch X

Diváci si ho najviac zapamätali ako malého chlapca po boku Brucea Willisa v kultovom filme Šiesty zmysel, v ktorom videl mŕtvych ľudí.

07.11.2017 07:00
Haley Joel Osment Foto: ,
Haley Joel Osment sa objaví v nových Aktoch X.
debata (1)

Haley Joel Osment sa odvtedy zmenil na nepoznanie a s jeho hereckou kariérou to išlo z kopca. Teraz sa karta otáča a niekdajšia veľká herecká nádej hlási návrat a to rovno do niekoľkých projektov. Ten najzaujímavejší z nich je jeho účasť v najnovšej sérii The X-Files (Akty X), ktorú televízia FOX uvedie v januári 2018.

Osment sa objaví len v jednej epizóde zameranej na postavu Skinnera, ktorému tvorcovia vôbec po prvýkrát doprajú priestor na odhalenie jeho minulosti.

Skinner je postava, ktorá vždy zohrávala veľkú úlohu v seriáli, no nikdy nebol vytvorený priestor na rozvinutie jeho minulosti, kým je, prečo koná, tak ako koná. V pripravovanej 11. sérii túto „chybu“ tvorcovia napravia a posunú ho do konfliktu s Mulderom.

Príbeh 11. série nadviaže na udalosti z finále predchádzajúcej série, v ktorom duo agentov prišlo na stopu najväčšieho sprisahania v histórii ľudstva. Zneužitie mimozemskej technológie vo svoj prospech. Nová séria zájde ešte ďalej.

Vyzerá to tak, že Mulder a Scullyová objavili len špičku ľadovca s tým, že „niekto“ necháva celý svet veriť v mimozemský teror a pritom ide zrejme o koordinovanú spoluprácu. Ľudstvo sa ocitá na hranici svojej existencie a tvorcovia sa rozhodli svojim spôsobom povedať príbeh o regulovaní ľudskej rasy, ktorá sa premnožila.

Do toho vstúpi Mulder so Scullyovou, pričom Dana bude ďalej zúfalo hľadať svojho syna Williama, ktorý má byť kľúčom k prežitiu nielen Muldera, ale aj ľudstva.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Akty X #The X-Files #THE X-FILES (Akty X) #oseriáloch #Haley Joel Osment