Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sú seriáloví odpadlíci odsúdení na odstrel?

Už o necelý mesiac sa na obrazovky televízie The CW vráti kvarteto superhrdinských seriálov.

18.09.2017 07:00
legends of tomorrow, Foto:
Čaká seriál posledná misia?
debata

V predchádzajúcich dňoch ste si mohli pozrieť, ako budú vyzerať najnovšie série Arrowa a Flasha, dnes je na rade seriál Legends of Tomorrow.

Práve Legendy sú naďalej najslabším článkom spomedzi seriálov o hrdinoch. Pôvodne tvorcovia plánovali týchto seriálových odpadlíkov dať dokopy ako jednorázovú záležitosť, sledovanosť prvej série prekvapila a televízia chcela ďalšie pokračovania. Čo sa nakoniec až tak nevyplatilo a umelo predĺžená druhá séria zaostala v diváckej priazni.

The CW si stála za svojím a najmä crossovery medzi seriálmi patrili medzi najsledovanejšie epizódy a Legendy v októbri čaká štart tretej série. Tá bude najviac epizód zo všetkých sérií – 18, čo neveští nič dobré. Tretia séria prinesie pohľad na rozbitú časovú líniu, tú rozbili samotní hlavní hrdinovia, čím sa stali aj nepriateľmi pre samých seba a všetko budú musieť dať do poriadku.

Je zrejmé, že práve Legends of Tomorrow budú mať najkratšiu životnosť spomedzi ostatných seriálov. Bude tretia séria posledná? Mnohí diváci by to privítali, keby áno. A postavy, ktoré boli zozbierané z ostatných seriálov sa tam aj vrátili.

Či tvorcovia rátajú so skorším koncom seriálu je otázne, avšak prichádzajúca séria môže čo to naznačiť. Do deja sa má vrátiť Rip Hunter, ktorý Legendám oznámi, že chce opäť plniť svoju úlohu ako ochranca času a ich misia bude splnená. Či to bude ich posledná misia sa nateraz nevie, tretia séria sa začína 10.októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Legends of Tomorrow #oseriáloch