Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Arrow musí zachrániť svoju reputáciu. Ako bude vyzerať nová séria?

Tajomný lukostrelec sa čoskoro vráti na obrazovky so svojou 6.sériou. Arrow odštartuje ďalší rok vysielania už 12.októbra a otázkou zostáva, ako sa bude vyvíjať sledovanosť. Pozrite si trailery k 6.sérii.

16.09.2017 07:00
arrow Foto:
Piata séria bola tou zlomovou, keď po prvýkrát začala klesať sledovanosť.
debata (1)

Práve piata séria bola tou zlomovou pre seriál, keď po prvýkrát začala klesať a ukázalo sa, že najlepšie časy má seriál za sebou. Alebo nie? Problémom piatej série bol aj fakt, že tvorcovia zariskovali a rozhodli sa spraviť výraznejšiu obmenu v hereckom obsadení.

Niektoré pôvodné postavy sa dostali výrazne do úzadia a tie nové vo väčšine prípadov nezafungovali. Reputáciu piateho roku vysielania zachránil priam dokonalý nepriateľ Prometheus, ktorý dokázal zraziť hlavného hrdinu na kolená.

Scenáristi sa pred koncom série spamätali a najnovšia séria môže byť tou, ktorá zabojuje o priazeň divákov. Musí. Ak chcú producenti mať istotu ľahko získaných ďalších sérií, musia zvrátiť vývoj sledovanosti. Liekom má byť aj to, že nová séria prinesie návrat niektorých obľúbených postáv a z tých nových zostanú len tie najobľúbenejšie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Arrow #Stephen Amell #oseriáloch