Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smallville - Lex Luthor sa nevráti!

24.03.2010 09:31
debata

Herec Michael Rosenbaum odmietol návrat svojej postavy do záverečnej série!

// //

Už sú to takmer 3 týždne, čo televízia CW oficiálne oznámila, že Smallville predlžuje na 10.sériu, ktorá bude posledná.

Spolu s touto správou tvorcovia oznámili, že by boli radi, keby sa do seriálu vrátila postava Lexa Luthora v podaní herca Michaela Rosenbauma, ktorý bravúrne stvárnil tohto dnes už legendárneho zloducha. Rokovania s hercom sa už rozbehli a tvorcovia by boli radi, keby sa podarilo dostať Lexa späť minimálne na 10 častí, možno nás čaká prekvapenie a Lex sa vráti naplno do poslednej série.

No pred pár dňami herec „schladil“ aj tvorcov aj divákov, že do Smallville sa nevráti. Túto správu oznámil na svojom Twitteri, no ďakuje všetkým za podporu a za ponuku, ale teraz sa už pripravuje na novú úlohu, ktorú stvárni v seriáli o skupine hackerov. Pilotný diel si objednala televízia FOX.

Tvorcovia seriálu však majú východisko aj z tejto situácie a určite sa teraz nezastavia prípravy na 10.sériu.

Bude teda ďalším prekvapením, čím budú chcieť zaujať v novej sérii.

Zatiaľ však divákov čaká ešte posledná tretina 9.série.

Už 2.apríla (piatok) sa po mesačnej prestávke vráti na televízne obrazovky Smallville so svojou 16.časťou s názvom Escape.

Clark si chce konečne užiť trošku voľna, keďže v poslednej dobe mal veľa starostí so začlenením Kandorčanov do spoločnosti. No netuší, že Zod má späť svoje sily a chystá pomstu. Clark pozve Lois na romantický víkend mimo mesta. Lois je nadšená, že s Clarkom si užije zopár romantických chvíľ, no sú prekvapení, keď sa stretnú s Chloe a Oliverom! Ich pokojný víkend naruší Silver Banschee, Banschee je mystická postava, ktorá má veľmi prenikavý krik. Svoju pozornosť zameria na Clarka a Olivera. V Metropolise Tess bude mať zaujímavé stretnutie so Zodom…

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba
Viac na túto tému: #SMALLVILLE