Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

V - prichádzajú, aby nás zničili! Už dnes večer sa začne vojna My Versus Oni

30.03.2010 16:01
debata

Televízia ABC po 3 mesiacoch vracia do vysielania najúspešnejší seriál tejto sezóny!

Tak sme sa dočkali, už dnes večer po viac ako troch mesiacoch, televízia ABC uvedie nové časti svojho seriálového hitu V. Čaká nás 5.časť 1.série s názvom Welcome to the War a začne tým začiatok konca našej rasy na planéte…alebo sa nám podarí Návštevníkov poraziť?

Opakovane si vás dovolím upozorniť, aby ste si prečítali úvodné články o tomto seriálovom počine, v týchto troch článkoch sú uvedené všetky základné informácie, tak aby ste mali jasný obraz o základných súvislostiach.

Prvý článok:

http://creative.blog.sk/detail-v—tvrdili-ze-prisli-v-mieri…no-klamali-.html?a=802b5614c9d112b9­00e46bd4de3fc9b3

Druhý článok:

http://creative.blog.sk/detail-v—chceme-mier…navzdy-.html?a=19a4ce142763b6a3­63c6dbab5cd910b5

Tretí článok:

http://creative.blog.sk/detail-v—chces-byt-aj-ty-vyslancom-mieru-.html?a=17462e0584b8164c­d1374d8e9b9057f5

No ak máte prečítané všetky tieto informácie, bez ktorých sa nezaobídete, môžete sa pustiť do čítania aktuálnych informácií!

Čo dnes večer uvidíme?

Agentku Ericu Evans čaká boj o život, znepokojenie Anny rastie, je jej jasné, že hnutie odporu silnie a musí, čo najskôr povolať armádu, aby nás zničila, neistota Val s jej tehotenstvom rastie, vie, že niečo s ňou nie je v poriadku. Odhalenie, že čaká dieťa s jedným s Návštevníkov sa blíži, čo však porodí?

Nenechajte si ujsť návrat V!

Posledné scény 4.časti nám odhalili veľké spiknutia a aj nové problémy. Erica stratila kontrolu nad svojím synom Tylerom, ktorý sa naplno oddal učeniu Návštevníkov a stal sa Vyslancom Mieru a šíri „mierové“ posolstvá medzi obyvateľmi Zeme. Tyler je na materskej lodi spolu s Annou a Lisou, ktoré s ním majú svoje plány. Návštevníci sa budú snažiť utajiť prezradené plány s výskumom na ľudoch prostredníctvom „liečivej“ vakcíny, ktorá mala vylúčiť bežné ľudské choroby, no skrýval sa v nej smrteľný „koktejl“, ktorý mal postupne, no hlavne nenápadne zabíjať ľudí. Návštevníci majú všetko premyslené, ich plány sú dlhodobého charakteru a tak podozrenie na nich nepadá, no nikto netuší, že vo vesmíre čaká obrovská flotila lodí…

Ericu v jej dome napadne jeden z Návštevníkov, no Erice sa podarí ho zabiť, no prečo prišiel? Žeby Anna odhalila, že je v hnutí odporu alebo ju chcela zabiť, aby k sebe ešte viac pripútala Tylera? Konflikt medzi Annou a Ericou bude gradovať, keďže Erica nie je hlúpa a je jej jasné, že Anna bude na ňu poľovať.

Tehotenstvo Val začína byť podozrivé, čaká polovičného mimozemšťana a polovičného človeka, no je ohrozená sama na živote, donosí vôbec toto stvorenie?

Anna má svoje plány aj s Chadom, vybrala si ho totiž ako jediného reportéra, ktorý bude hovorcom Návštevníkov. No ich lekárske prístroje zistili, že Chad má predispozíciu na nádor na mozgu a Chad sa zdráha odovzdať do rúk mimozemských lekárov. Anna naňho tlačí…

A teraz si pozrite niekoľko sneak peek videí s najnovšej časti V!

Trailer 1:

http://www.youtube.com/watch?…

Trailer 2:

http://www.youtube.com/watch?…

Sneak peek videá:

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

Zároveň celý tento týždeň je zaujímavý, pre nás divákov, keďže na televízne obrazovky sa vrátia naše obľúbené seriály.

Celý veľkonočný, sviatočný týždeň začal už včera, kedy televízia CW odvysielala novú časti 3.série Gossip Girl,

dnes televízia ABC uvedie večer novú časť Lost (Nezvestní) a hneď po nej bude nasledovať nová časť V,

štvrtok bude v známení ďalšieho návratu, po viac ako mesiaci, televízia FOX uvedie nové časti 5.série Bones (Kosti) a na televízii ABC bude pokračovať novou časťou Grey's Anatomy (Klinika Grace),

v piatok poskočí srdce od radosti všetkým sci-fi fanúšikom, televízia CW po mesačnej prestávke uvedie novú časť 9.série Smallville a káblová televízia SyFy uvedie po viac ako 3 mesačnej prestávke nové časti Stargate Universe (Hviezdna brána: Vesmír)!

debata chyba
Viac na túto tému: #V