Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Stargate Universe - veľký návrat Stargate už zajtra!

01.04.2010 09:04
debata

Veľký návrat už zajtra večer!

Po viac ako troch mesiacoch sa Stargate Universe vracia na televízne obrazovky!

Tak konečne sa všetci fanúšikovia Hviezdnej brány dočkali a nepríjemná vyše troch mesiacov trvajúca pauza vo vysielaní sa zajtrajším dňom končí a na televízne obrazovky káblovej televízie SyFy sa vráti Stargate Universe (Hviezdna brána: Vesmír) s novými časťami!Čaká nás druhá polovica 1.série, začíname 11.časťou s názvom Space a následne každý piatok bude odvysielaná nová časť bez vysielacej prestávky.

Konkrétne nás čakajú tieto časti:

12.časť – Divided,

13.časť – Faith,

14.časť – Human,

15.časť – Sabotage,

16.časť – Lost,

17.časť – Pain,

18.časť – Subversion,

19.časť – Incursion (Part 1),

20.časť – Incursion (Part 2).

Čo všetko prinesie 11.časť?

Vrátime sa v deji tam, kde sme skončili v 10.časti, konkrétne plukovník Young sa vracia na Destiny po tom, ako nechal doktora Rusha na cudzej planéte. Destiny opúšťa túto planétu. Dr. Rush sa preberie a zisťuje, že je vlastne sám, no zaujme ho vesmírna loď na planéte, ktorá vyzerá opusteno. No nie je to tak! Nová mimozemská rasa, s ktorou sa stretneme nájde Rusha a vezme ho na loď. Pri pokuse na Destiny bude Young transportovaný na tú istú mimozemskú loď a mimozemšťania vedia, že na Destiny sa vrátil život a prichádzajú si to overiť! Túto situáciu si môžete pozrieť v priloženom traileri okolo 50 sekundy.

Bude nová rasa priateľská alebo to budú noví nepriatelia. Pri prvom kontakte však bude Destiny napadnutá.

Vyzerá to tak, že po úvodných 10 častiach, kde hlavnou náplňou bolo prežiť, teraz sa nová posádka Destiny bude musieť vysporiadať s novými problémami. Budú totiž ohrozovaní zvonka. Túto informáciu potvrdila aj herec Brian J. Smith, ktorý hraje jednu z hlavných úloh (poručík Scott). Ako sám povedal, v druhej polovici 1.série sa bude snažiť na Destiny dostať viacero „ľudí“. Tým je teda potvrdené, že s touto novou mimozemskou rasou sa budeme stretávať častejšie a zároveň naznačil, že zápletka s Luciánskou alianciou, ktorá sa chce z našej galaxie dostať na Destiny, je pravdivá. Tiež povedal, že sa máme veľmi tešiť na finále 1.série, čaká nás údajne veľmi veľa prekvapení. Na podporu nového štartu SGU, jeden z tvorcov Brad Wright, poskytol rozhovor a dúfa, že druhá polovica 1.série priláka aj tých divákov Hviezdnej brány, ktorí zatiaľ SGU neprijali. Spolu s Robertom C. Cooperom považujú pomalší vývoj deja v prvej polovici série za veľmi dôležitý, keďže chceli vytvoriť mozaiku príbehov, ktoré by boli silné a uveriteľné. Následne, keď diváci spoznajú jednotlivé postavy ich posunú do novej roviny. Postupne začnú tieto postavy vystavovať rôznym akčným situáciam, ktoré tak majú radi všetci fanúšikovia.

Na záver si pozrite promo obrázok s detailom na novú rasu!

Trailer štúdia MGM:

http://www.youtube.com/watch?…

Prajem vám všetkým peknú Veľkú noc, užite si sviatky, blog sa vráti v utorok s novým článkom o Lost (Nezvestní).

debata chyba
Viac na túto tému: #STARGATE UNIVERSE (Hviezdna brána: Universe)