Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smallville - šachmat!

08.04.2010 16:52
debata

Čo prinesie nová epizóda s týmto zaujímavým názvom?

Týždeň ubehol ako voda a už zajtra večer uvedie televízia CW 17.časť 9.série s názvom Checkmate.

Do konca série nám zostáva už iba 5 častí a tým pádom sa celý dej začína uberať aj týmto smerom. Opäť sa stretneme s tajomnou organizáciou Checkmate, na ktorej čele je Amanda Waller. S touto organizáciou sme sa stretli v prvom Smallville filme s názvom Absolute Justice, ktorý CW odvysielala vo februári tohoto roka, kde Amanda chcela definitívne zničiť Ligu spravodlivosti, ligu starých hrdinov. No zdá sa, že ani teraz nechce upustiť od svojho plánu. Len musí použiť nové donucovacie prostriedky…

Tess Mercer vláka do pasce Green Arrowa, ktorého následne „venuje“ Amande, ktorá má preňho zaujímavú ponuku. Zdá sa, že Checkmate je nejakým spôsobom prepojená s vládou a prostredníctvom nej chce naverbovať aj Green Arrowa. No skôr ako Amanda zistí pravú totožnosť Green Arrowa sa podarí Oliverovi uniknúť a tak jeho hrdinská identita zostáva aj naďalej skrytá. Oliver ide hneď za Clarkom a Chloe, ktorí sa púšťajú do vyšetrovania. Prekvapivé zistenie čaká Clarka, keď zistí, že na prípade únosu pracuje aj jeho dávny priateľ John Jones, no niečo skrýva, Clark mu prestáva veriť. Tess prezradí pôvodný plán Amandy, chce nájsť Chloe a Strážnú vežu. Po tom, ako sa podarí Amande zajať Chloe sa pokúša vydierať Clarka. Hrozí, že zabije Chloe, ak jej neprezradí ostatné mená Ligy spravodlivosti…Clark sa musí rozhodnúť.

Vychutnajte si k trailer k najnovšej epizóde a jedno sneak peek video!

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

Sneak peek video:

http://www.youtube.com/watch?…

Na záver článku mám ešte jednu zaujívamú informáciu o obsadení finálovej časti 9.série, ktorá bude odvysielaná 14.mája. Mimochodom názov poslednej časti nesie názov Salvation. Táto časť bude v znamení návratov starých známych hrdinov. V tejto časti uvidíme herečku Allainu Huffman, ktorá momentálne stvárňuje jednu z hlavných úloh v Stargate Universe, no do Smallville sa vráti si zopakovať svoju úlohu hrdinky Black Canary. No nebude sama, spolu s ňou sa vráti aj Liga spravodlivosti, ktorú sme mali možnosť vidieť v prvom Smallville filme. Jednu z postáv – Hawkmana – stvárnil Michael Shanks, známy herec zo seriálu Stargate SG-1. Podľa zloženia hrdinov to vyzerá tak, že v poslednej časti nás čaká veľký súboj medzi hrdinami a Amandou Waller a v neposlednej rade, nemôžeme zabudnúť na Zoda, ktorý potichúčky chystá plán ako sa zbaviť Clarka.

debata chyba
Viac na túto tému: #SMALLVILLE