Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smallville - kto zomrie na konci série?

14.04.2010 09:23
debata

Tvorcovia odhalili svoje plány ako chcú zakončiť 9.sériu!

Skôr než sa začnem venovať hlavnej správe dňa, pozrieme sa, čo nás čaká v piatkovej, novej časti 9.série Smallville.

Už tento piatok televízia CW uvedie v poradí 18.časť s názvom Upgrade. A čaká nás naozaj strhujúca časť, do seriálu sa vráti Metallo v podaní Briana Austina Greena (Beverly Hills 90210, Terminátor: Príbeh Sáry Connorovej), ktorý sa objavil v 9.sérii v úvodných dvoch častiach. Všetci si mysleli, že Clark Metalla zničil, no veľmi sa mýlime…

Medzitým v Metropolise Zod pokračuje vo svojom pláne ako sa zbaviť Clarka. Prebral po ňom úlohu tajomnej Šmuhy, ktorá pomáha všetkým dobrým a popritom spolupracuje s Lois. Tá vôbec netuší, aká nastala zmena. Clark takisto netuší, čo Zod robí. Navyše Zod požiada Lois o pomoc, aby zistila tajné informácie o laboratóriach, ktoré vlastní Tess. No všetko sa však skomplikuje, keď laboratórium vybuchne, no Lois zachráni práve Metallo, ktorého práve tam študovali. Clark začne vyšetrovať túto explóziu a bude infikovaní červeným kryptonitom. (Pre vysvetlenie, červený kryptonit má na Clarka vplyv v podobe veľkej zmeny správania). Clark vezme Metalla zo Pevnosti a chce odhaliť všetky svoje tajomstvá svetu. Tomuto sa bude snažiť zabrániť Tess, ktorá požiada Chloe o pomoc…

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

Sneak peek video:

http://www.youtube.com/watch?…

Správa dňa teda je, že tvorcovia seriálu odhalili svoj zámer, že v poslednej časti aktuálnej série zomrie jedna z hlavných postáv. Kto však bude? To však pochopiteľne neprezradili, len povedali niekoľko kandidátov. Jedine Clark a Lois sú v bezpečí.

Prvou kandidátkou je Chloe, práve s ňou to vyzerá najhoršie, keďže od začiatku série jej hrozí smrť, čo sme mali možnosť aj vidieť, keď tvorcovia vymysleli zápletku zo Zodom a my sme videli víziu z budúcnosti, kde Chloe bola zabitá. Navyše herečke Allison Mack končí s touto sériou zmluva. Rozhodli sa teda tvorcovia zabiť postavu, ktorá je v seriáli od 1.série a má medzi divákmi obrovskú obľúbenosť?

Lana Lang – údajne herečka Kristin Kreuk sa zúčastnila natáčania Smallville. Lana patrila medzi hlavné postavy seriálu do konca 7.série, kedy odišla zo seriálu a následne hosťovala v piatich častiach 8.série, kde sa jej postava vyvinula novým smerom a taktiež patrí k horúcim kandidátom. Otázka však je, či je pravda, že herečka sa zúčastnila natáčania alebo je to len výmysel. Ak by sa toto podarilo utajiť tvorcom, tak by to bolo naozaj veľká bomba.

Perry White – známa postava sa vráti v 21.časti tejto série, no nevyzerá to tak, že on práve zomrel.

Martha Kent – taktiež sa postava vráti v tej istej časti ako Perry, no tiež jej nehrozí smrť podľa všetkého a navyše budú účinkovať jednu časť pred finále.

Oliver – táto úvaha tiež má svoju váhu, keďže aj na konci 8.série sa tvorcovia rozhodli zabiť jednu z hlavných postáv a bol to Jimmy Olsen. Túto postavu nikto netipoval a bolo to naozaj šokujúce finále. Zopakujú toto isté aj v tejto sérii?

Tess Mercer – keďže po Lexovi Luthorovi patrí Tess medzi hlavných nepriateľov, tak je veľmi pravdepodobné, že Tess nezomrie.

Zod – hlavný nepriateľ pre túto sériu a spolu s Chloe sú najhorúcejšími kandidátmi, keďže ako sa patrí, tak na konci série je dobrým zvykom skoncovať s aktuálnym nepriateľom.

Všetko sa dozvieme už 14.mája, kedy televízia CW uvedie záverečnú časť 9.série s názvom Salvation.

debata chyba
Viac na túto tému: #SMALLVILLE