Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Stargate Universe - našli konečne nový domov?

16.04.2010 12:20
debata

Nová časť Stargate Universe prichádza už dnes večer!

Dnes si pre nás tvorcovia seriálu prichystali naozaj veľmi zaujímavú časť. Na programe je 13.časť 1.série s názvom Faith. O čom bude dnešná časť? Destiny zastaví pri novej planéte, hviezdna brána sa otvorí a pri prieskume posádka zistí, že loď zastavila pri ideálnej planéte pre život. Je tu krásna príroda, čistý vzduch, voda, príjemné podnebie. Posádka sa rozhodne presunúť na planétu, objaví sa však nátlak niektorých, aby tu zostali žiť, mnohí si myslia, že našli nový domov, keďže nikto netušía, aký osud ich čaká v hlbokom vesmíre. Ich nátlak je ešte viac podporený, keď Destiny nezačne odpočítavať svoj odchod, tak ako to je zvykom, keď zastaví pri nejakej planéte. Toto už najmä civilisti považujú za znamenie, že Destiny našla túto planétu zámerne, aby mohli všetci začať nový život. No bude to také jednoduché?

Vychutnajte si trailer a jedno sneak peek video!

Trailer 13.časť:

http://www.youtube.com/watch?…

Sneak peek video:

http://www.youtube.com/watch?…

Zároveň televízia SyFy zverejnila plán vysielania zbytku 1.série, našťastie nás čaká iba jedna vysielacia prestávka.

13.časť – Faith – dnes

14.časť – Human – 23.apríl

15.časť – Lost – 30.apríl

16.časť – Sabotage – 7.máj

17.časť – Pain – 14.máj

18.časť – Subversion – 21.máj

nasleduje vysielacia prestávka

19.časť – Incursion (Part 1) – 4.jún

20.časť – Incursion (Part 2) – 11.jún

Taktiež televízia spravila veľmi významné zmeny, čo sa týka vysielania vo svojej jesennej vysielacej štruktúre. Týka sa aj Stargate Universe. Už niekoľko rokov sa Stargate, či už to bolo SG-1, Atlantis alebo teraz Universe, vysielala v piatok. No od októbra 2010, kedy sa začne vysielať 2.séria SGU nastáva zmena!

Piatky budú patriť na SyFy športu a tak napríklad Stargate Universe sa bude vysielať vždy v utorok večer, čo je veľmi pozitívny krok a môže SGU priniesť významný nárast sledovanosti, keďže piatok sleduje televíziu najmenej ľudí z celého týždňa. Zase na druhú stranu bude SGU čeliť ostrejšej konkurencii seriálov, keďže počas týždňa vysielajú premiérové časti aj celonárodné televízie, ako je CBS, ABC, NBC, FOX, CW.

**Na záver chcem len oznámiť, že som vybral nový seriál, ktorý sa od septembra pripojí k blogu o seriáloch, snažil som sa vybrať žáner seriálu, o ktorom na blogu ešte nepíšem a prinesie niečo nové do zoznamu seriálov, ktorým sa venujem. Samozrejme meno seriálu ešte nepoviem, ale už do mája rozbehnem malú promo kampaň, aby si každý všimol, že ďalší nový seriál vtrhne na blog.

debata chyba
Viac na túto tému: #STARGATE UNIVERSE (Hviezdna brána: Universe)