Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

V - pravda vychádza najavo…som mimozemšťan!

27.04.2010 08:51
debata

Niekedy je nutné povedať pravdu!

Nová časť V už dnes večer!

Televízia ABC už dnes večer odvysiela premiérovú časť V, čaká nás 9.časť s názvom Herectic's Fork.

Do konca série zostávajú 3 časti!

Skôr než sa začnem venovať deju, si povieme, že seriál zaznamenal malý úspech, konečne sa sledovanosť pohla smerom hore, Zatiaľ sme boli svedkami iba klesajúcej tendencie, no minulotýždňová časť tento proces zvrátila. Sledovanosť sa vyhupla nad 6 miliónov divákov v premiére. Uvidíme ako si seriál poradí dnes, keďže pred ním sa vysiela LOST, no práve tento týždeň má LOST prestávku vo vysielaní. LOST vždy pomáhal V, keďže dedil divákov. Snáď si diváci aj dnes večer nájdu čas, aby si pozreli novú časť. Seriál naozaj má stúpajúcu tendenciu kvality, dej sa začína poriadne rozbiehať!

Čo dnes večer uvidíme?

Príbeh pokračuje, Erica, otec Jack a Hobbes si uvedomujú, že Návštevníci majú počítač s menami a adresami členov Hnutia odporu, je im jasné, že ich musia ochrániť pred istou smrťou, musia sa rozhodnúť pre drsnú alternatívu…

Hlavnú pozornosť v tejto časti strhne sa seba Ryan, ktorý odhalí pravdu Val. Povie jej, že je Návštevník, no bojuje proti nim, keďže Návštevníci sú zlí. Val to spočiatku nechápe, prečo proti nim bojuje, no rýchlo to pochopí, keď sa k Anne dostanú informácie, že ľudská bytosť čaká dieťa s Návštevníkom. To dieťa musí zomrieť! Vyšle teda na Val svojich vojakov, aby Val zabili. Ryan s Val sa musia schovať.

Chad začína robiť sériu svojich reportáží o jeho vyliečení. Podstúpi teda procedúry, aby Návštevníci odstránili jeho nádor na mozgu.

Záverom sa ešte pozrieme na nejaké „tajné“ informácie zo zákulisia! Televízia ABC zverejnila názvy všetkých zostávajúcich epizód 1.série:

10.časť – Hearts and Minds

11.časť – Fruition

12.časť – finále 1.série – Red Sky.

Navyše v posledných troch častiach čaká Ericu, otca Jacka a Hobbesa smrteľné nebezpečenstvo, Anne je jasné,že nemôže dovoliť, aby sa hnutie odporu sformovalo, začína si uvedomovať, že zradcov má okolo seba. Vyšle teda mimozemských zabijakov, aby sa týchto troch zbavila. Podarí sa jej to? Chad začne trošku pátrať po hnutí odporu a konfrontuje otca Jacka. Anna rozbehne plán na odtrhnutie Tylera od Ericy. Tyler dostane pozvánku do programu spolužitia. Tyler je nadšený, Erica sa mu bude snažiť zabrániť, aby sa tam presťahoval. Podarí sa Anne zničiť vzťah matky a syna?

Návštevníci utrpia jednu prehru. Hlavne niečo zdrvujúce čaká Annu, keď sa rozhodne, že na Zemi už nie je bezpečno a rozhodne sa Zem opustiť. Údajne majú brutálne napadnúť nejakú Anninu blízku osobu. Bude to Lisa? Za útok bude zodpovedné hnutie odporu a Anna sa rozhodne, že ich musí zničiť za každú cenu.

Vo finále 1.série sa dočkáme pôrodu, na svet prichádza poločlovek a poloNávštevník…Anna pozve do programu spolužitia aj Ericu, Tyler bude chcieť mamu presvedčiť, aby prišla…

Trailer 1:

http://www.youtube.com/watch?…

debata chyba
Viac na túto tému: #V