Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smallville - aké herecké zmeny budú v záverečnej sérii?

25.05.2010 08:52
debata

Prípravy na 10.sériu sú v plnom prúde, no prinášajú aj veľké zmeny v hereckom obsadení…

Pred pár dňami sa uskutočnila tlačová konferencia televízie CW pri príležitosti ukončenia televíznej sezóny 2009/2010 v sprievode všetkých hereckých hviezd jej seriálov a objavili sa aj prvé informácie o 10.sérii seriálu Smallville.

Prezradil ich herec Tom Welling (Clark Kent), ktorý od novej série je nielen producent seriálu, no od 10.série bude mať právo zasahovať do tvorby scenáru a celého príbehu. Vyjadril sa, že 10.séria bude naozaj posledná a preto chce, aby bola bombastická a chcú ponúknuť fanúšikom fantastické príbehy a poďakovať sa im za tú niekoľkoročnú priazeň.

Ako sa mám povedal chce, aby sa do seriálu vrátil na niekoľko časti Michael Rosenbaum (Lex Luthor), ktorý však svoju úlohu už odmietol, no vyzerá to tak, že jednania stále pokračujú, zároveň Welling povedal, že chce vrátiť do seriálu všetky dôležité postavy, ktoré tam kedysi účinkovali. To znamená, že možno sa vráti aj Kristin Kreuk (Lana Lang), Anette O'toole (Martha Kent).

10.séria má mať charakter aj spomienkový a s tým aj súvisia mená hercov, ktorých by chceli tvorcovia dostať späť na hosťovanie.

http://www.youtube.com/watch?…

Ďalšou správou je, že od septembra sa nemení vysielací čas seriálu, takže aj naďalej ním zostáva piatok.

A smutnou správou je, že herečka Allison Mack (Chloe Sullivan) sa nevráti do 10.série ako pravidelná účinkujúca, ale bude iba hosťovať v niekoľkých častiach a tým pádom jej púť v seriáli sa končí. Je to naozaj zarážajúca správa, pretože pred vysielaním finálovej časti 9.série sa tvorcovia vyjadrili, že jednania s herečkou vyzerajú naozaj dobre a v 10.sérii bude účinkovať ako jedna z hlavných postáv, no nastal prudký obrat.

Postava Chloe je v Smallville ako jediná od 1.série a je naozaj škoda, že v záverečnej sérii sa nebude pravidelne objavovať. Sama herečka sa vyjadrila k tejto kauze. Chcela poďakovať všetkým svojím fanúšikom za podporu, no žiada o pochopenie, keďže Smallville natáča už vyše 9 rokov a chcela by sa herecky posunúť aj ďalej, no určite nemáme byť smutní, potvrdila, že určite v Smallville zostáva na hosťovanie a je pripravená natáčať toľko, koľko bude nutné pre jej príbeh. Celý štáb považuje za svoju rodinu a preto chce byť ústretová voči všetkým.

debata chyba
Viac na túto tému: #SMALLVILLE