Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

V - koľko času nám zostáva?

15.06.2010 09:47
debata

Koľko času nám zostáva do pokračovania invázie?

Prvé základné informácie o 2.sérii prichádzajú! Mesiac po veľkolepom ukončeni 1.série V, nám tvorcovia prinášajú prvé, základné informácie o pripravovanej 2.sérii seriálu. Dôležitou odpoveďou bude termín štartu 2.série a tým aj pokračovania invázie na našej planéte. Naozaj nás Návštevníci zničia?

Finále 1.série sa nieslo naozaj v akčnom duchu. Hnutiu odporu sa podaril naozaj husársky kúsok a podrazil tak nohy hlavne Anne ako líderke Návštevníkov. Tesne pred vyliahnutím obrovskej armády mimozemšťanov sa Erice Evans podarilo vyhodiť do vzduchu celú liaheň. Ak by sa totiž títo vojaci vyliahli, tak by sa na Zemi začalo naozajstné peklo, keďže vojaci Návštevníkov mali za úlohu postupne vraždiť účastníkov Hnutia odporu a neskôr aj bežných ľudí. Odkladá sa tak celá nová fáza invázie? To teda nie!Záver série priniesol aj obrovský zlom. Anna pri pohľade na zničenú svoju armádu, zničené svoje deti, prvýkrát pocítila ľudské emócie, emócie, ktoré Návštevníci nepociťujú, a tí ktorí ich pociťujú sú zradcovia, ktorých treba zničiť.

Pozrite záverečné minúty 1.série! Stojí to naozaj za to!

http://www.youtube.com/watch?…

Anna chce rýchlo pomstu a smrť všetkým, ktorí ublížili nielen jej, ale aj jej armáde a hlavne si nechce pripustiť, že pocitíla ľudské emócie, preto posunula inváziu do nového stupňa a privolala na Zem flotilu svojich lodí. Náš koniec sa blíži!

Zároveň si Anna myslí,že za smrť armády môže Joshua, jej dvorný medik. Erica ho bola nútená zastreliť, aby nepadlo podozrenie na ňu, no nikto netušil, že Návštevníci dokážu oživiť svoj druh. Dokážu však oživiť aj ľudskú bytosť, keďže Anna zabila Val, tesne po pôrode malého poloNávštevníka a poločloveka. Ryanovi ako otcovi vsugerovala, že Val zomrela pri pôrode a že len spolu s ňou bude môcť toto stvorenie vychovať. Ryanovi sa dostala pod kožu a on sa k nej opäť pridal. Anna to považovala ako veľké víťazstvo.

Televízia ABC obnovila seriál V na 13 dielnu 2.sériu, to je o jednu časť viac ako to bolo pri úvodnej sérii a zároveň televízia dala tvorcom viac času na prípravu novej série. To znamená, že 2.séria neodštartuje v novembri 2010 ako boli pôvodné plány, ale až v januári 2011!

Ako poznamenali tvorcovia, seriál je veľmi náročný na špeciálne efekty a preto je nutné dopriať čas všetkým zložkám štábu, aby mohli všetko pripraviť na 100%. Neskorší štart nahráva pozitivne seriálo do karát, keďže odštartuje neskôr, tak je možné, že nedočkáme vyše 3 mesačnej prestávky vo vysielaní ako to bolo v prípade prvej série, čo čiastočne veľmi seriálu uškodilo a hrozilo, že ABC ho úplne zruší. No našťastie sa tak nestalo, televízia si uznala aj svoje chyby pri zaobchádzaní so seriálom a už teraz určite môžeme tešiť na novú fázu ivnázie!

Tvorcovia sľubujú rýchlejšie rozprávanie deja, omnoho väčšiu dynamizáciu deja oproti 1.sérii. No jedným dychom dodávajú, že možno sa môže zdať, že 1.séria nebola až taká svižná, no bolo nutné pre diváka rozvinúť všetky postavy a aj úmysly Návštevníkov. A práve záver 1.série nám naznačil, že 2.séria sa bude niesť v inom, akčnejšom duchu. Celá flotila lodí priletela k Zemi a my sa musíme pripraviť na veľký súboj.

Tiež bol vyslovený prísľub, že sa viac dozvieme o Návštevníkov, uvidíme viac ich pôvodnú podobu, dozvieme sa viac o ich úmysloch a prečo vlastne prišli na Zem. Bude to veľké spoznávanie celej mytológie okolo Návštevníkov. Navyše uvidíme ako začne veľká bitva o prežitie nás všetkých.

debata chyba
Viac na túto tému: #V