Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smallville - jeho zmŕtvychvstanie bude znamenať príchod hrdinu!

24.09.2010 11:40
debata

Nepremeškajte premiéru záverečnej série Smallville, hrdina prichádza!

Po viac ako 4 mesiacoch sa televízne obrazovky televízie CW vracia jej seriálový hit Smallville. Čaká nás úvodná časť 10. a záverečnej série s názvom Lazarus a už od tejto časti nás čaká bombastická akcia!

Dej prvej časti nás zavedie do okamihu, keď sa skončila 9.séria a teda Clark sa obetoval, aby sa raz a navždy zbavil Zoda, ktorý chcel zotročiť Zem. Po vzájomnom boji Zod pichol Clarka dýkou z modrého kryptonitu a Clark padá z budovy mŕtvy. Zod na malý moment si myslel, že vyhral, no netušil však, že týmto krokom spečatil svoj osud a spolu s ostatnými Kandorčanmi miznú v inej dimenzii. Clark padá mŕtvy na ulicu, kde ho nachádza Lois a čaká nás naozaj dojemná scéna, keďže Lois už pozná Clarkovu identitu superhrdinu a vyťahuje mu z tela kryptonitú dýku, aby sa mohol Clark uzdraviť, no niečo nie je v poriadku…

Medzitým Clarkova duša blúdi v iných dimenziách, kde sa stretáva na farme zo svojím zosnulým otcom Johnathan Kentom. Na jednej strane je veľmi šťastný, že vidí otca, no na druhej strane je mu jasné, že niečo nie je v poriadku. Johnathan má však pre Clarka dôležité posolstvo, ktoré z neho spravia superhrdinu, ktorého svet tak naliehavo potrebuje. Clark sa pomaly uzdravuje a tak Lois rýchlo utečie, aby ochránilo jeho tajomstvo, no jeho rozhovor pokračuje, otec ho varuje pred veľkým a temným zlom, ktoré prichádza a ešte nikdy sa s niečím takým nestretol. Clark sa prebúdza, no niečo sa zmenilo, zobúdza sa silnejší a s novými schopnosťami, už len krok ho delí, aby prijal osud Supermana. Metropolis potrebuje jeho pomoc a tak rýchlo ide na pomoc a sám je prekvapený z tejto zmeny.

http://www.youtube.com/watch?…

Chloe sa zúfalo snaží nájsť Olivera, ktorý bez stopy zmizol a je zúfalá, cíti, že jej poslanie sa naplní. Medzitým Tess Mercer sa prebúdza v tajnom laboratóriu Luthorcorpu a je zdesená nechutnými experimentami, ktoré sa tam dejú. Stretáva sa tam s Lexom Luthorom, nebude to však reálny Lex, ale jeho klon a ešte v podobe malého Lexa. V ostatných komorách sú uväznené nevydarené experimenty a Tess si uvedomuje, čo všetkého bol Lex schopný. Je jej jasné, že jeho záhadné zmiznutie pred rokmi nebola až taká nehoda a že chystá niečo veľké. Môže to znamenať jeho veľký návrat. Herec Michael Rosenbaum vyvrátil možnosť, že by sa vrátil do seriálu natrvalo, no už teraz sa pošuškáva, že tvorcovia herca predsalen presvedčili a Lex Luthor by sa mal vrátiť v závere série, k čomu samozrejme bude prispôsobený aj dej. V nasledujúcom sneak peek videu budete mať možnosť vidieť jeho klony, ktoré pravdepodobne budú slúžiť na to, aby si vypestoval nové orgány a mohol sa tak naplno vrátiť. Je to nechutné? To je predsa štýl Lexa Luthora!

http://www.youtube.com/watch?…

Televízia CW pri príležitosti premiéry novej série pripravila niekoľko krátkych promo videí, ktoré sú naozaj veľmi zaujímavé pre diváka.

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

Už počas leta som spomínal, že táto séria bude aj spomienková a do seriálu sa vrátia všetky známe postavy, ktoré za tie roky zanechali veľkú stopu. Máme tu teda zoznam ďalších hrdinov, ktorých počas nadchádzajúcich epizód uvidíme. Okrem Johna Schneidera (Johnathan Kent), uvidíme aj Lauru Vandervoort (kryptonská sesternica Kara alias Supergirl), najnovšie správy hovoria, že v 4.časti uvidíme aj Kristin Kreuk (Lana Lang), ďalej sa objaví aj Hawkman (Michael Shanks), uvidíme aj Aquamana (Alan Ritchson), nebude chýbať ani otec Lexa Luthora Lionel, ktorý sa má objaviť vo viacerých častiach a dnes sa objavila správa, že konečne spoznáme aj matku Lois Lane, zahraje si ju Teri Hather, ktorá pred rokmi hrala Lois Lane a teraz hviezdi v Zúfalých manželkách. Matka Lois je síce mŕtva, no tvorcovia si aj s týmto poradili a Teri začlenia do deja tým spôsobom, že Lois nájde doma skryté videokazety, ktoré pred rokmi nakrútila jej mama a nesú určité posolstvo.

Tvorcovia taktiež prezradili počet epizód, v ktorých sa ešte objaví postava Chloe Sullivan. Je to 5 epizód. No sama herečka potvrdila, že ak bude nutné, tak sa vráti späť kedykoľvek. Takže uvidíme ako sa bude vyvíjať druhá polovica série, ktorú práve tvorcovia píšu, či sa Chloe objaví aj tam.

Taktiež zverejnili aj zoznam epizód spolu s vysielacíme časmi na tento rok.

1.časť – Lazarus – 24.september

2.časť – Shield – 1.október

3.časť – Supergirl – 8.október

4.časť – Homecoming – jubilejná 200.časť seriálu – 15.október

5.časť – Isis – 22.október

6.časť – Harvest – 29.október

7.časť – Ambush – november 2010

8.časť – Abandones – november 2010

9.časť – Patriot – november 2010

Ak ste nezachytili všetky správy o 10.sérii Smallville, neváhajte a kliknite na tento odkaz:

http://creative.blog.pravda.sk/…a-sa-zacina/

V nasledujúcich dvoch týždňoch nás čakajú taktiež zaujímavé epizódy, v 2.časti s názvom Shield sa ocitneme spolu s Lois v Egypte, kde sa opäť stretneme s Hawkmanom (Michael Shanks), kde spolu budú objavovať skryté tajomstvá, do Daily Planet prichádza nová reportérka Katy „Ket“ Grantová, po ktorej hneď pôjde nájomný vrah Deadshot a Clark alias Škrvna musí Katy ochrániť, no však netuší, že Deadshot má plány aj s ním. O týždeň nato sa môžeme tešiť na veľký návrat Supergirl, ktorá sa vráti na Zem, aby doručila správu od Jor-Ela o temnej sile, pred ktorou ho varoval aj jeho otec Johnathan. Kara chce pomôcť Clarkovi poraziť túto temnú silu, netušia však, že zlo už prichádza. Posadne totiž miestneho DJ-a, ktorý sa postupne začne zbavovať superhrdinov v meste, napadne aj Olivera alias Green Arrowa a ako rukojemníčku si vezme Lois, Clark a Kara budú mať plné ruky práce so záchranou mesta…

Pozrite si niekoľko trailerov!

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

http://www.youtube.com/watch?…

Nechajte sa vtiahnuť do sveta Smallville, hrdina, na ktorého sme tak dlho čakali prichádza! Už dnes večer!

Promo plagáty:

Čítajte blog o seriáloch v novom formáte aj na hobbyportal.sk!

Seriálové novinky prichádzajú!

http://www.hobbyportal.sk/umenie/serialy/

debata chyba
Viac na túto tému: #SMALLVILLE