Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Smallville - čo mu prinesú spomienky na budúcnosť?

14.10.2010 11:09
debata

Už zajtra večer televízia The CW odvysiela jubilejnú 200-tú časť seriálu!

Ako už býva zvykom pri takýchto okrúhlych číslach epizód, tvorcovia si pre divákov pripravili naozaj špeciálnu časť, v ktorej sa udeje niečo nezvyčajné a prekvapujúce a divákom sa určite táto epizóda vryje do pamäti. Už zajtra nás konkrétne čaká 4.časť 10.série s názvom Homecoming.

Dej novej epizódy nás zavedie po dlhšej dobe späť do Smallville, kde sa po rokoch v miestnej strednej škole koná stretávka absolventov a Lois presvedčí Clarka, aby sa zúčastnil, čo on odmieta. Nakoniec ho Lois zlomí a Clark prichádza na miesta, kde sa začal jeho príbeh superhrdinu, kde sa začal celý seriál.

Celá stretávka prebieha veľmi dobre, na Clarka si všetci pamätajú aj na jeho futbalovú kariéru, no na Lois si nepamätá nikto, čo ju rozčuľuje. Kto by si aj pamätal na osobu, ktorá študovala v Smallville dlhých 5 dní.

Táto časť bude opäť mierne spomienková, tak ako zbytok série. Opäť sa objaví niekto, kto už v seriáli účinkoval a tentokrát to bude herec James Masters alias Brainiac, ktorý strpčoval Clarkovi život niekoľko sérii. Uvidíme mimochodom aj Clarkove spomienky na Lanu, Chloe, otca Johnathana.Ten­tokrát príde jeho novšia verzia z budúcnosti a ukáže Clarkovi veľmi zaujímavé momenty z jeho minulosti, prítomnosti a najmä budúcnosti, čo bude samozrejme všetkých zaujímať, pretože Clark je pripravený prijať osud Supermana, uvidíme ho konečne v superobleku? Ukáže mu najväčšiu ranu v jeho živote, keď zomrel jeho otec Johnathan a čo sa vlastne v osudnú noc stalo, upozorní ho, aby v súčasnosti pomohol Oliverovi, ktorý je momentálne zničený z odchodu Chloe a nepomohlo mu ani jeho priznanie svetu s jeho superhrdinskou tajnou identitou a to najdôležitejšie uvidíme v Clarkovej budúcnosti, kedy Clarkovi ukáže Brainiac jeho úspešnú kariéru v Daily Planet po boku Lois a tajného modro-červeného superhrdinu, ktorý zachraňuje svet. Pomôžu Clarkovi spomienky z budúcnosti prijať svoj osud Supermana?

Brainiac ho samozrejme ako ostatní budú varovať pred temnou silou, ktorá sa blíži a s ktorou sa už aj stretol. Upozorní ho, že nebezpečestvo rastie a už čoskoro jej bude musieť vzdorovať a nesmie zaváhať ako väčšinou váhal pri iných nepriateľoch. Závisí od toho osud celého sveta!

Pozrite si rozšírený trailer a sneak peek video!

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?…

Sneak peek video:

http://www.youtube.com/watch?…

Chcete mať všetky seriálové informácie o kúsok bližšie k sebe?

Nechcete prísť o žiadnu seriálovú novinku?

Chcete lepšie komunikovať s autorom blogu?

Chcete sa podeliť o svoje návrhy, prípadne chcete navrhnúť autorovi seriál, o ktorom by mohol písať?

Budem rád, ak sa pridáte a spoločne tak vytvoríme novú, jednoduchšiu formu komunikácie!

Tak neváhajte a pridajte sa na facebook!

Trvalý odkaz na facebook nájdete už aj v linkoch!

Taktiež zverejnili aj zoznam epizód spolu s vysielacíme časmi na tento rok.

4.časť – Homecoming – jubilejná 200.časť seriálu – 15.október

5.časť – Isis – 22.október

6.časť – Harvest – 29.október

7.časť – Ambush – november 2010

8.časť – Abandones – november 2010

9.časť – Patriot – november 2010

10.časť – Luthor – november 2010

11.časť – Icarus – pravdepodobne január 2011

Ako ste si mohli všimnúť pribudli názvy 10. a 11. časti, zaujímavá pre nás môže byť 10.časť, ako už asi tušíte, v tejto časti sa neobjaví síce Lex Luthor, ale jeho otec Lionel, ktorého zabil Lex v 7.sérii. Herec John Glover potvrdil, že Lionel by sa mal objaviť vo viacerých častiach 10.série. Dobrou správou je, že celý dej 10.série sa točí opäť okolo Lexa Luthora ako Clarkovej najväčšej hrozby a tvorcovia by určite nepísali dej série okolo postavy, ktorá už niekoľko rokov v seriáli nefiguruje. Možno povedať, že zrejme jednania s hercom Michaelom Rosenbaumom alias Lexom Luthorom musia byť na dobrej ceste a možno sa naozaj dočkáme momentu v závere série, že sa Lex Luthor vráti do seriálu.

Pozrime sa aj na 5.časť s názvom Isis, ktorá nás čaká už budúci piatok. Lois spôsobí v Metropolise veľké zmätky, keď nechtiac aktivuje staroveký artefakt, ktorý ju obdarí superschopnosťami, ba priam božskými superschopnosťami aké malá egyptská bohyňa Isis. Toto všetko sa udeje skôr než Lois stihla povedať Clarkovi, že vie o jeho superschopnostiach a že ho chce chrániť. Lois začne vyčíňať v meste a všetci si myslia, že je to tajomná Škrvna. Clark teda musí utajiť pred mestom svoju tajnu identitu Škvrny a ešte aj zachrániť Lois. Poprosí teda Olivera Queena, aby mu pomohol zbaviť Lois jej schopností, no Oliver sa nerád ukazuje na verejnosti, keďže po prezradení jeho superhrdinskej identity nie každý je nadšený a niektorí ľudia nemajú s ním pochopenie. Aby toho nebolo málo, do Metropolisu sa vracia Clarkova ex-kolegyňa z Daily Planet Cat Grantová, aby odhalila totožnosť tajomnej Škrvny, keďže si myslí, že Lois je Škrvna a záchrankyňa mesta…

Posledná správa je zo zákulisia seriálu, jedná sa o Chloe. Tvorcovia konečne prelomili mlčanie o Chloe a ubezpečili všetkých fanúšikov seriálu, že ich obľúbená postava nie je mŕtva ako bolo naznačené v 1.časti 10.série. Herečka Allison Mack sa dohodla s tvorcami, že v záverečnej sérii bude účinkovať iba v 5 častiach a jedna už odpadla, keďže sme ju videli v spomínanej 1.časti. Tvorcovia hovoria, že Chloe uvidíme pomerne často, napríklad v jubilejnej 200 časti uvidíme Chloe ako Clarkovu spomienku z minulosti, no naplno by sa mala ukázať niekedy v polovici série, aby odhalila svoj osud, teda čo sa jej stalo po tom jako sa dohodla s únoscami, že obetuje seba, aby prepustili Olivera. Následne však zjedla kyanidovú pilulku a únoscovia si mysleli, že Chloe zomrela, Chloe však si tesne predtým pichla injekciu, aby zvrátila účinky kyanidu a teraz sa skrýva pred všetkými, aby začala nový život. Potom by sa mala už len sporadicky ukazovať do konca série.

debata chyba
Viac na túto tému: #SMALLVILLE