Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Revolution - súboj o energiu sa môže začať!

21.11.2012 13:59
debata

Revolution

Season 1

Revolution - súboj o energiu sa môže začať!
Revolution - súboj o energiu sa môže začať! Revolution - súboj o energiu sa môže začať!

Súboj o energiu sa môže začať!

 

Nepremeškajte veľké mid-season finale Revolution!

 

Televízia NBC už najbližší pondelok prinesie na svojich obrazovkách dlhoočakávané finále prvej polovice 1.série svojho seriálového hitu Revolution. Pre tento rok sa rozhodla odvysiela presne 10 epizód a následne seriál bude mať prestávku vo vysielaní. Seriál sa s druhou polovicou 1.série vráti až na jar 2013, konkrétne 25.marca. Nadchádzajúcou epizódou sa uzatvára jedna veľká kapitola celého príbehu! Sledovanosť seriálu opäť poklesla, čo určite nie je dobrou správou pre samotnú televíziu a najmä teraz, keď na viac ako 4 mesiace seriál zmizne z obrazoviek, preto sú mieste oprávnené obavy o tom, aké čísla bude dosahovať seriál po jeho návrate v budúcom roku. Momentálne sledovanosť poklesla na úroveň 7.1 milióna divákov (rating 2,6). Potešujúcou správou, že aj napriek tomuto poklesu z posledných týždňov, Revolution je bezkonkurenčne najsledovanejším seriálom domovskej televízie a aj ratingovo sa žiadny z ostatných seriálov nepribližuje k hodnotám, ktoré dosahuje práve Revolution. Preto sa aspoň čiastočne netreba obávať o najbližšiu budúcnosť seriálu a je veľký predpoklad, že pri rozhodovaní televízie o nasledujúcej televíznej sezóne, práve pri Revolution bude rozhodnutie o 2.sérii naozaj len formalitou. Otázkou však zostáva, koľko sezón sa dokáže seriál udržať v priazni divákov, keď samotná televízia mu hádže pomyselné polená pod nohy.

 

V príbehu je cítiť, že sa skutočne blíži veľké vyvrcholenie a uzavretie jednej časti seriálu a pred našimi hrdinami však stoja nové výzvy a dobrodružstvá.

Charlie spolu s Milesom a ostatnými členmi sú pred bránami Philadelphie, nového hlavného mesta republiky Monroe, kde je uväznený brat Charlie Danny. Dostať sa však do mesta je zdá sa nemožné, avšak Miles ako bývalý generál Milície dobre pozná tajné chodby a cestičky do ostro stráženého mesta. Nora na pomoc privolala aj rebelov, ktorí chcú obnoviť USA, lenže netušila, že aj medzi rebelmi sa skrýva zradca, ktorý pracuje pre Milíciu a chcel prekaziť Milesovi dostať sa do Philadelphie. Pri ceste cez nefukčné tunely metra sa takmer všetci zadusili a pri nedostatku vzduchu všetci museli bojovať so svojimi vnútornými démonmi. Všetko našťastie dobre dopadlo a napriek počiatočným prekážkam sa dostali horko ťažko do cieľa svojej cesty. Teraz však pred nimi stojí nová výzva. Philadelphia je plná ozbrojených vojakov Milície a nikto sa tam nemôže pohybovať bez kontroly. Navyše Miles ako bývalý generál Milície je momentálne jeden z najväčších nepriateľov Milície, keďže dezertoval a pokúsil sa zabiť svojho najbližšieho priateľa, krutého generála Monroa, aby zastavil krviprelievanie a teror, ktoré praktizuje vo svojej republike. Musia opäť nájsť tajnú cestu ako sa nepozorovane dostať k Dannymu a oslobodiť ho, netušia však, že ich čakajú mnohé šokujúce odhalenia!

Medzitým generál Monroe pokračuje vo svojom zbesilom pláne ako znova zapojiť energiu, aby mohol zneškodniť svojich nepriateľov a stal sa neporaziteľnou hrozbou. Matka Dannyho a Charlie Rachel musí chtiac nechtiac spolupracovať, drží ju v šachu, inak Dannyho zabije. Rachel však nie je žiadna naivná žena a dobre vie, že nemôže Monroeovi venovať len tak do rúk zbraň, ktorá by vyhladili tisícky ľudí. Monroe získal však ďalší z príveskov, ktoré majú schopnosť znova v obmedzenom rozsahu zapnúť energiu a tak Rachel musí postaviť zosilovač, aby Monroe mohol aktivovať zbrane, tanky, vrtuľník a mohol tak začať neľútostnú vojnu!

Pripravte sa na bombastickú epizódu, už v pondelok. Začína sa súboj o energiu! Epizóda má názov Nobody´s Fault But Mine. Miles musí vymyslieť plán ako zabezpečiť bezpečný presun Charlie, ktorá by oslobodila Dannyho. Miles vie, že teraz musí riskovať všetko a tak jeho jedinou nádejou je, aby všetci zistili, že je opäť v meste. Ako rukojemníčku si vezme milovanú ženu, teraz už majora Nevilla a tak si zabezpečí bezpečnú cestu priamo ku generálovi Monroeovi. Generál Monroe však bude veľmi netrpezlivý, keďže Rachel bude testovať jeho trpezlivosť, no nakoniec mu zostrojí to, čo od nej chcel. Uvedomí si, že ak sa mu nepodvolí, tak príde o život nielen ona, ale aj jej milovaný Danny. Charlie však nevýjde jej plán s oslobodením jej brata, tak ako si predstavovala. Hoci sa Charlie konečne stretne s milovaným bratom, čaká jú však aj šokujúce odhalenie, ktoré jej zmení celý život. Ako zvládne prijať informáciu, že jej matka žije? Generál Monroe aktivuje prístroj a energia je len v jeho rukách!

**

**

debata chyba
Viac na túto tému: #REVOLUTION