Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Inkognito v područí koronavírusu! Nakrúcame v zvláštnej atmosfére, hovorí Voštinár

Televízia JOJ sa snaží prísť so spôsobom, ako zachovať aspoň v obmedzenej forme vysielanie premiér svojich relácií. Diváci hlasno volajú po atraktívnejšom programe, ktorý sa od marca radikálne zmenil kvôli koronavírusu. Televízie museli začať výrazne šetriť a sťahovať celú jarnú ponuku, keďže ekonomická situácia sa výrazne zhoršila a reklamný biznis zostal paralyzovaný.

16.04.2020 07:00
inkognito, čekovský, voštinár, hudák, tabaček,... Foto:
Nové Inkognito prispôsobené kvôli koronavírusu.
debata (1)

Následkom čoho neboli komerčné televízie schopné a ochotné vysielať drahé programy, pretože počet reklamných kampaní klesol na kritickú hranicu. Už druhý mesiac tak Slováci v televíziách nájdu posilnené spravodajstvo, špeciálne relácie o koronavíruse, doplnené reprízami a len malým počtom niečoho nového.

Jojka v tomto smere nelenila a za prísnych hygienických opatrení začala znova nakrúcať glosátorsku reláciu Sedem, šou o varení Moja mama varí lepšie ako tvoja a aj Inkognito, ktoré sa teší obrovskej priazni publika.

O tom, ako vyzerá nakrúcanie Inkognita sa dozviete v exkluzívnom článku: Jojka našla spôsob, ako nakrúcať! Pozrite sa, Inkognito bude nepredstaviteľne i­né

Zmeny sa výrazne dotkli aj zábavnej relácie. Nakrúcalo sa bez divákov, čo je pre skalných divákov niečo nepredstaviteľné, pretože publikum je neodmysliteľnou súčasťou. Na pľaci bol len nutný štáb, všetci nosia rúška a neustále sa všetko dezinfikuje. Diváci sa tak môžu tešiť na nové časti svojej obľúbenej šou.

Denník Pravda mal jedinečnú možnosť zistiť od vybraných účinkujúcich zaujímavé informácie. Moderátora Vlada Voštinára a zabávačov Mariána Čekovského a Juraja Šoko Tabačeka sme sa spýtali zhodné otázky.

1. Vlado Voštinár

Ako vnímate nakrúcanie bez publika, keď v štúdiu je zrazu tichšie?

Musím povedať, že natáčame v zvláštnej atmosfére, ale myslím tým, že sme tu vždy mali komparz a nemali sme na sebe rúška. Avšak chceme divákom prinášať humor a zábavu v týchto neľahkých časoch.

Ako vnímate vyhrotenú situáciu okolo koronavírusu vo svojej práci, ale aj bežnom živote?

Myslím si, že s humorom sa dá zvládnuť situácia oveľa lepšie. Veľmi by som si prial, aby diváci Inkognita to tak vnímali. Držte sa, držme si palce, lebo sme na jednej lodi.

2. Marián Čekovský

Ako vnímate nakrúcanie bez publika, keď v štúdiu je zrazu tichšie?

Chvíľku nad tým premýšľam, ale potom na to zabudnem, lebo sa bavím Inkognitom a ľuďmi, ktorí tam prídu.

Ako vnímate vyhrotenú situáciu okolo koronavírusu vo svojej práci, ale aj bežnom živote?

„Vnímam ju s pokorou, rozvahou a pevne verím, že sa to vyrieši tak, aby sme sa mohli všetci čoskoro objímať.“

Koronakríza: Takto vyzerá nakrúcanie Inkognita Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Jojka si nechala ušiť špeciálne rúška s logom...

3. Juraj Šoko Tabaček

Ako vnímate nakrúcanie bez publika, keď v štúdiu je zrazu tichšie?

Priznám sa, že Inkognito je jediná práca, ktorú som prijal. Po dôkladných telefonátoch som si overil či je možné pracovať v štúdiu, či bude naozaj všetko vydezinfikované. Na mieste som si potvrdil, že je všetko poriadne pripravené, bez kontaktné, dodržuje sa vzdialenosť, meranie teploty… Všetky atribúty, ktoré by som vyžadoval, sú dodržané, priam presiahnuté.

Ako vnímate vyhrotenú situáciu okolo koronavírusu vo svojej práci, ale aj bežnom živote?

Zo začiatku sa priznám, že som to zľahčoval, že som si hovoril, že sa nás to nebude týkať a do Európy to nepríde. Momentálne máme toho plnú Európu a ide o vážny problém. Myslím si, že najhoršie môže byť, keď tú situáciu podceníme.

Ako bude vyzerať Inkognito s rúškami a bez publika uvidia diváci Jojky od 16. apríla.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #televízia JOJ #inkognito #Marián Čekovský #Vlado Voštinár #oseriáloch #Juraj Šoko Tabaček #koronavírus