Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálové šialenstvo: Niekdajší hit, ktorý pozerali všetci Slováci, chcú tretíkrát oživiť

Vyzerá to tak, že seriál Melrose Place je nesmrteľný! Opäť sa chystá nová verzia a vrátiť sa majú aj staré hviezdy.

11.04.2024 10:01
TV Melrose Place Foto:
Predstavitelia seriálu Melrose Place. Zľava hore: Heather Locklear, Grant Show, Doug Savant and Thomas Calabro. Zľava dole: Andrew Shue, Courtney Thorne-Smith, Laura Leighton, Daphne Zuniga a Josie Bissett.
debata (2)

Prestížna adresa v Melrose Place opäť privíta svojich obyvateľov! Ak všetko dobre dopadne a projekt odkúpi televízna stanica alebo streamovacia služba, tak čoskoro sa kultový hit zresuscituje. Tvorcovia rátajú, že sa vráti Heather Locklear, Laura Leighton a Daphne Zuniga.

Nové pokračovanie sa bude odohrávať roky po pôvodnom Melrose Place, s bývalými obyvateľmi, ktorí sa znovu zjavia „keď jedného z najmilších priateľov náhle zomrie“. No toto stretnutie čoskoro odhalí staré traumy, znovu oživí staré romániky, reštartuje staré nenávisti a odhalí nové tajomstvá.

Pôvodný Melrose Place – štartoval ako spin-off k Beverly Hills 90210 – v roku 1992 a stal sa absolútnym hitom, nasledujúc škandály mladých obyvateľov komplexu apartmánov v Los Angeles. Locklear hviezdila ako nekompromisná šéfka reklamnej agentúry Amanda Woodward, zatiaľ čo Leighton hrala sestru Jane, Sydney, a Zuniga fotografka Jo. V obsadení prvej série boli tiež Josie Bissett, Andrew Shue, Courtney Thorne-Smith, Grant Show, Thomas Calabro a Doug Savant. Dá sa očakávať, že sa vráti ešte viac pôvodných hercov, ak projekt dostane zelenú.

Po siedmich sériách sa pôvodný seriál skončil. Nebol to však koniec. V roku 2009 televízia The CW nakrútila novú verziu, bol to však divácky prepadák a po jednej sérii sa skončil. Zaujímavosťou je, že všetky tri herečky sa v ňom objavili ako hosťujúce hviezdy. Napriek tomu zostáva pôvodná verzia nenahraditeľnou legendou televíznej histórie.

„Melrose Place“ bol známy svojimi kontroverznými a škandalóznymi zápletkami, ktoré divákov pritiahli k obrazovkám. Od lásky po nenávisť, od podvodu po vraždu – seriál ponúkal nekonečné množstvo dramatických momentov. Okrem bežných tém, ako sú romantika a intrigy, sa „Melrose Place“ venoval aj vážnym témam, ako sú drogy, sexuálne problémy a rasová diskriminácia, čím získal na popularite aj medzi kritikmi.

Slováci Melrose Place dobre poznajú, v 90-tych rokoch sa s úspechom vysielal aj u nás a každý si dobre pamätá nedeľné podvečery, keď Slováci sledovali osudy obľúbených postáv.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Merlose Place