Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Natáčali v Thajsku, na kaskadérske scény dohliadal Night King. Lóve 2 vtrhne do kín už čoskoro

Už túto jeseň vtrhne do kín Lóve 2, akciou nabitý thriller režiséra Jakuba Kronera.

05.04.2024 00:00
Love 2 Foto:
debata

Kto by nepoznal slovenský film Lóve? Skvelá hudba, obsadenie a hlavne zachytenie ducha doby – to všetko sa tvorcom podarilo. A podľa teasera, ktorý bol zverejnený, sa to tvorcom podarí zopakovať.

Už túto jeseň vtrhne do kín Lóve 2, akciou nabitý thriller režiséra Jakuba Kronera. Stretnete starých známych z jednotky Maťa (Michal Nemtuda), Veroniku (Kristína Svarinská) aj Tomáša (Jakub Gogál), ale rozhodne nečakajte sentimentálnu stretávku po desiatich rokoch. V novinke sa môžete tešiť na dramatické zvraty, prepracované bojové scény, strieľačky, naháňačky na Slovensku i v Thajsku, či kaskadérske scény pod dohľadom Vladimíra Furdíka (áno, áno, Night King z Hry o tróny).

Romantický vzťah Maťa a Veroniky sa zmení na komplikovaný, životu nebezpečný trojuholník. Zasiahne ich brutálny boj o moc, v sieti intríg a korupcie v tieni mafie, ktorá sa neštíti ani politickej vraždy. Thajsko sa zdá byť dostatočne ďaleko – ideálny úkryt pre pár zločincov z východnej Európy, ktorí netušia, že sa sami môžu stať ľahkou korisťou pre väčších predátorov

Ako v tomto šialenstve obstojí osamelý bojovník, ktorý bojuje s tieňmi vlastnej minulosti? Môže ho ešte zachrániť nejaká láska a dokáže si to uvedomiť skôr, než bude neskoro? Dá sa vôbec z tohto šialeného kolotoča uniknúť?

Množstvo fanúšikov pôvodného filmu sa tak nevie dočkať pokračovania. Film Lóve bol obľúbený najmä vďaka tomu, že zachytil ducha doby a dokázal sa prihovoriť mladým ľuďom, niektoré hlášky z filmu dokonca zľudoveli. Uvidíme, či sa tvorcom podarí nadviazať naň a ukázať podobnú autentickosť aj teraz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lóve 2