Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Vianoce sa budete tešiť ešte viac! Netflix vráti do hry najsledovanejšiu komédiu

Počas minuloročnej neskorej jesene príjemne prekvapila romantická novinka od Netflixu - Emily in Paris, od tvorcu Sexu v meste. Neškodne vtipný a oddychový seriál strhol davy a stal sa najsledovanejším komediálnym seriálom minulého roka. Potvrdenie druhej série bol formalitou.

11.10.2021 07:00
emily in paris, lily collins, Foto:
Prvé zábery z druhej série hitu Emily in Paris.
debata
pán profesor, Čítajte aj Trápenie markizáckeho hitu: Naozaj Pán profesor neprekoná túto métu?

A tak na jar sa štáb Netflixu na čele s herečkou Lily Collins opäť ocitol vo Francúzsku, aby pripravil pre svojich fanúšikov desaťdielnu druhú sériu. Tento rok ich čaká aj prekvapenie, keď okrem Paríža sa časť deja odohráva aj v slnečnom Saint-Tropez. Dlho visel nad pokračovaním otáznik, keďže nakrúcanie prebiehalo počas pandémie a hoci na pľaci platili prísne protiepidemické pravidlá, štáb sa nepodarilo naplno ochrániť. Našťastie prestávky boli kratšie a filmovačka naozaj odsýpala a preto sa stíha premiéra ešte tento rok!

sex/life, Čítajte aj Netflix posunul latku na dno: Keď seriál nemá čo ponúknuť, príde prvoplánový sex
Prvé zábery z druhej série hitu Emily in Paris! Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Prvé zábery z druhej série hitu Emily in Paris.

Netflix spríjemní tohtoročné Vianoce mnohým divákom. Druhá séria Emily in Paris totiž dorazí 22. decembra! Určite potešia aj prvé fotografie z druhej série a rovno aj teaser trailer…

Prvá séria minulý rok na jeseň sa stala nečakaným megahitom, ktorý si zamilovali milióny divákov. Za prvý mesiac si Emily in Paris pozrelo neuveriteľných 58 miliónov domácností, ktoré si predplácajú Netflix.

Prvá séria ponúkla skvelý oddych, dávku humoru, módy, dobrého jedla, ale najmä lásky. Tvorcovia sľubujú, že pokračovanie nebude iné. To, čo fanúšikovia milujú na tomto seriáli, tak dostanú. Možno v ešte lepšej podobe.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lily Collins #netflix #oseriáloch #Emily in Paris #televízna sezóna 2021/2022