Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Škandály a ohováranie si nájdu každého! Intrigánsky seriál je konečne tu

Nová verzia kultového seriálu Gossip Girl má premiéru už o niekoľko dní. Bude to hit tohto leta. Trailer tomu dáva veľkú nádej.

02.07.2021 07:00
gossip girl, Foto:
Prichádza nová generácia mladých boháčov. Gossip Girl na nich nenechá nitku suchú.
debata (1)

Už 8. júla streamovacia platforma HBO Max, u nás HBO GO uvedie dlhoočakávaný seriál Gossip Girl. Divákov po viac ako 10 rokoch čaká úplne nový rebootovaná verzia s novým príbehom, novými postavami, ale „starou“ Gossip Girl, ktorá sa znova vráti na Upper East Side, aby odhalili faloš miestnej smotánky a ich bohatých detičiek.

ellen pompeo, greys anatomy, Čítajte aj Tento seriál valcuje všetko, čo mu stojí v ceste...až na koronu! Nová séria nebola vôbec dobrá

Tie si užívajú bohatstvo svojich rodičov a silu svojich mien plnými dúškami. Sex, drogy, alkohol, megadrahé a štýlové párty, luxusné oblečenie sú ich každodennou rutinou. Vzťahy sú prehnité, nikto neverí na lásku, ich svetom hýbu iba peniaze, veľa peňazí!

Všetko naruší príchod nového dievčaťa, ktoré nepatrí do úzkej skupiny vyvolených a naruší zabehnutú snobskú rutinu. Bohaté deti sa začnú okolo nej krútiť a pomaly, ale iste ju budú chcieť vtiahnuť do svojich kruhov a prispôsobiť si ju k ich obrazu. Neúprimné kamarátstvo naruší niečo, v čo mladí boháči neveria – láska.

markíza, Čítajte aj Markíza a jej narodeniny: Pripravte sa na špeciálny program, vrátia sa aj Mojsejovci...

Aby toho bolo málo, opäť bohatú štvrť začne informovať o všetkých tajomstvách, zakopnutiach, škandáloch Gossip Girl, ktorá roky mlčala. Pred ňou sa nič neutají a jej prítomnosť vyhrotí všetko! HBO Max pred štartom prvej, desaťdielnej série zverejnila plnohodnotný trailer, ktorý sľubuje tvrdšiu verziu pôvodného seriálu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl #oseriáloch #HBO Max #leto 2021