Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fantastická správa pre nedočkavých! Netflix už nakrúca pokračovanie romantického hitu

Táto správa určite poteší všetkých tých, ktorých počas minuloročných Vianoc uchvátil seriál Bridgerton z dielne Netflixu. Romantická dráma sa vkradla medzi divákov nenápadne, tí z neho za pár týždňov spravili jeden z najsledovanejších titulov sveta. Preto nie je prekvapením, že nová séria sa už rýchlo nakrúca.

07.04.2021 07:00
bridgerton, Foto:
Prvá séria seriálu Bridgerton prekonala všetky rekordy Netflixu. Druhá séria sa už vo veľkom nakrúca.
debata

Stačil iba mesiac, aby klan Bridgertonovcov ďaleko zanechal aj tie najväčšie hity Netflixu, ako Zaklínač, Stranger Things, Queen's Gambit, teda seriály, ktoré sa dočkali omnoho väčšej publicity. Za štyri týždne si osemdielny seriál pozrelo neuveriteľných 82 miliónov domácností!

Seriál Bridgerton vznikol na základe románov Julie Quinnovej a ukazuje aristokraciu vo viktoriánskom Londýne. Časy, keď ženy nemali práva, slovo a muži rozhodovali o celom fungovaní spoločnosti. Avšak aj v tomto svete sa našiel priestor pre úprimnú lásku a nie iba pre sobáše z rozumu, ktoré by zabezpečili spoločenský vzostup a priazeň kráľovnej. Celá elita si žije v krásnej londýnskej štvrti, odtrhnutá od reality, kým chudoba trie biedu. Ich prioritou je priazeň tej najvyššej, ktorá netrpezlivo čaká na definitívny koniec vyšinutého kráľa a ten stále neprichádza. Preto svoju pozornosť obracia na svoju poddanú šľachtu. K tomu všetkému je unudená, znechutená, ale hladná po škandáloch, tak ako zbytok boháčov.

Tie im dodáva tajomná lady Whistledownová (hlas jej prepožičala ikonická herečka Julia Andrewsová), ktorá denne vydáva svoj stĺpček, v ktorom komentuje všetky prešľapy, škandály, zákulisné hry, prezrádza všetko, čo malo byť tajomstvom. Všetci milujú jej ohováranie, kým sa na oni nestanú jej terčom. A to sa môže stať veľmi ľahko.

Prvá séria sa zamerala na najstaršiu dcéru Daphne, aby si našla vhodného ženícha, čo sa jej aj podarilo, hoci to nebolo úplne ľahké. Druhá séria si vezme na mušku Anthonyho Bridgertona, ktorý má po prvej sérii zlomené srdce, no nie na dlho! Kamery sa rozbehli v Londýne pred pár dňami a vonku sú aj prvé fotky z pľacu…

Nakrúcanie by malo trvať do septembra tohto roka, je teda ešte šanca, že Netflix stihne pripraviť druhú sériu ešte koncom tohto roka a poskytne ju divákov pod vianočným stromček, podobne ako prvú sériu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Newton (@lukenewtonuk)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #oseriáloch #Bridgerton