Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová verzia kultového seriálu sa predstavuje! Prichádza ďalšia generácia intrigánov

Odsunutá premiéra novej verzie seriálu Gossip Girl sa zjavne blíži. Streamovacia platforma HBO Max predstavila prvý pohľad na nové obsadenie. Pôvodne sa diváci mali vrátiť na Upper East Side v New Yorku na jeseň minulého roka. Kvôli pandémii sa nakrúcanie výrazne zdržalo.

01.02.2021 07:00
debata

Premiéra v pôvodnom termíne nebola možná a musela presunúť. Čakanie sa však očividne chýli k svojmu záveru. HBO Max rozbieha promo kampaň pre tých, ktorí netrpezlivo vyzerajú, ako bude „nová“ Gossip Girl vyzerať. Sprievodcami tých najbohatších bude však už úplne nová skupinka mladých, ktorí sú obklopení prepychom. Čo však zostane rovnaké sú klamstvá, intrigy, podrazy, manipulácie a aj Gossip Girl. Rozprávačkou deja zostane hlas herečky Kristen Bell z pôvodného seriálu.

Obsadenie pôvodného seriálu má smolu, nahradili... Foto: The CW
gossip girl, Obsadenie pôvodného seriálu má smolu, nahradili ich mladšími verziami.

Fanúšikovia pôvodného seriálu, ktorý televízia The CW vysielala v rokoch 2007 – 2012 a dočkal sa šiestich sezón a 121 epizód, dlhé roky verili, že keď sa Gossip Girl ešte raz ozve so svojimi pikantnými informáciami z newyorského Upper East Side, tak znova uvidia staré známe tváre. Seriál totiž preslávil mnohých mladých hercov, z ktorých sú dnes veľké hviezdy. Napríklad Blake Lively, Leighton Meester, Pen Badgley dnes patria medzi najvychytenej­šie tváre.

Istý čas to vyzeralo tak, že sa podarí zrealizovať aspoň filmové pokračovanie, ktoré sa pozrie na postavy z pôvodného seriálu. Neprajníci pochybovali o sile námetu, keďže sa seriál dočkal uzavretého konca a odhalenia pointy, kto je Gossip Girl. Námet sa teda vyčerpal do posledného detailu.

Teraz sa špekuluje o tom, kto z pôvodnej zostavy by sa mohol mihnúť v novej verzii. Zrejme to však nebude nikto. Stará generácia je už mimo. Toto sú tí, ktorých čakajú krušné časy…

Nastupuje nová generácia. Toto sú hlavní... Foto: HBO Max
gossip girl, Nastupuje nová generácia. Toto sú hlavní hrdinovia novej verzie Gossip Girl.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl #oseriáloch #HBO Max #koronavírus