Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Do tretice všetko dobré? Na obrazovky sa hrnie návrat kultového seriálu

Niektorým námetom televízie jednoducho nedajú pokoj! Aj napriek tomu, že niekoľkokrát s nimi už pohoreli. To je aj prípad seriálu Pretty Little Liars (Roztomilé mrchy), ktorý dobre poznajú aj slovenskí diváci.

21.10.2020 07:00
pretty little liars, Foto:
Roztomilé mrchy sa vrátia s novým príbehom. Pôvodné postavy sa však už neobjavia.
debata

Len tri roky ubehli od času, keď pôvodný seriál povedal svoj posledný príbeh. Avšak vznikli aj dva spin-off seriály, ktoré sa však skončili fatálnym neúspechom už po jednej sérii. Minulý rok to bol práve seriál s podtitulom The Perfectionists, do ktorého sa vkladali veľké nádeje na zresuscitovanie celej značky. Nepodarilo sa.

Roztomilé mrchy akosi už neboli ťahúňom, ako kedysi, keď milióny hlavne ženských diváčok bez dychu sledovali príbehy žien, okolo ktorých sa sťahovala slučka a ich vražedné prehrešky by sa mohli prevaliť.

Ani neúspech spin-off seriálov neodrádza novú streamovaciu platformu HBO Max od toho, aby vdýchla, už zase, tomuto formátu ďalší život. Budúci rok sa chystá uviesť ďalší reboot kultového seriálu – Gossip Girl a práve nová verzia Pretty Little Liars by mohla prilákať nových predplatiteľov tejto videotéky.

O čom bude nový seriál? Fanúšikovia sa musia zmieriť s tým, že sa v novej verzii neobjavia postavy, ktoré sa objavili v predchádzajúcich seriálov. Pôjde o úplný reštart, ktorý bude mať spoločný s minulosťou iba názov. Ponesie názov Pretty Little Liars: A Original Sin. Potešujúcou správou, že tvorcovia majú v pláne ešte viac pritvrdiť a priniesť viac násilia a celkovo temnejšie vyznenie seriálu.

Opäť však pôjde o vraždu, ktorú sa pred 20 rokmi podarilo zamiesť pod koberec. Nové tajomstvá, nové klamstvá, nové roztomilé mrchy! Tak znie motív chystaného rebootu. Začiatok príbeh ukáže novú obeť, lenže tentokrát za hriechy rodičov bude platiť ďalšia generácia. Páchatelia, ktorí si mysleli, že ututlali vraždu sa po 20 rokoch budú sledovať, ako ich deti doplácajú na ich prehrešky. Očakáva sa, že nová verzia seriálu dorazí v priebehu budúceho roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Pretty Little Liars #HBO Max