Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

O ďalší seriál budú fanúšikovia chudobnejší! Kultový návrat až v roku 2021

Hoci by sa mohlo zdať, že koronakríza poľavila, televízie v USA majú úplne iný názor. Reštart nakrúcania sa rozbieha len veľmi pomaly. O štandardnom vysielaní sa môže len snívať. Ak sa situácia ešte viac nevyhrotí, televízie v zámorí začnú dodávať seriály od januára 2021.

03.11.2020 07:00
gossip girl, Foto:
Jedna z najväčších seriálových udalosti tejto jesene sa odkladá. Gossip Girl sa vráti až budúci rok.
debata

Týka sa to aj rebootu ikonického hitu Gossip Girl, ten mal byť ťahúňom jesene novej streamovacej platformy HBO Max. Pandémia zmenila plány aj v prípade tohto seriálu. Dlho sa v kuloároch špekulovalo, že by sa Gossip Girl mohla vrátiť, ešte minulý rok sa dohady zmenili na realita. Kultový seriál pre mladšie ročníky plný zlomyseľností, intríg, zrád, ale aj nekonečných večierkov a bohatstva sa mal priestor istý ešte tento rok. V tom čase sa nikomu ani len nesnívalo, čo svet postihne.

Fanúšikovia pôvodného seriálu, ktorý televízia The CW vysielala v rokoch 2007 – 2012 a dočkal sa šiestich sezón a 121 epizód, dlhé roky verili, že keď sa Gossip Girl ešte raz ozve so svojimi pikantnými informáciami z newyorského Upper East Side, tak znova uvidia staré známe tváre. Seriál totiž preslávil mnohých mladých hercov, z ktorých sú dnes veľké hviezdy. Napríklad Blake Lively, Leighton Meester, Pen Badgley dnes patria medzi najvychytenej­šie tváre.

Istý čas to vyzeralo tak, že sa podarí zrealizovať aspoň filmové pokračovanie, ktoré sa pozrie na postavy z pôvodného seriálu. Neprajníci pochybovali o sile námetu, keďže sa seriál dočkal uzavretého konca a odhalenia pointy, kto je Gossip Girl. Námet sa teda vyčerpal do posledného detailu.

Dobrou správou je, že „novú“ Gossip Girl budú mať pod palcom pôvodní tvorcovia, teda Josh Schwartz a Stephanie Savage. Nateraz nie je známe, či sa v novom pokračovaní mihnú aspoň staré tváre, respektíve ich príbeh ovplyvní ten nový. Jediný istý je návrat „hlasu“ Gossip Girl v podaní Kirsten Bell. Produkcia bola pripravená, herci vybratí a na jar sa v uliciach New Yorku mali rozbehnúť kamery. Prišla pandémia, ktorá v USA udrela najviac na svete. HBO Max stopla všetky prípravy, nenakrútil sa ani milimeter nového materiálu.

Pred časom HBO Max muselo priznať, že pandémia bola silnejšia ako pôvodného plány. Podobne ako pri špeciálnych Priateľoch, tak aj Gossip Girl čaká odklad a to výraznejší. Nedočkaví fanúšikovia si musia počkať až na rok 2021.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl #oseriáloch #HBO Max #koronavírus