Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nikto netušil, že by sa mal tento seriál vrátiť! Smola, aj tak z toho nič nebude

Televízia FOX poriadne prekvapila svojou ideou, o ktorej zaryto mlčala. Chcela vrátiť na výslnie svoj niekdajší seriálový hit, nateraz z toho nič nebude.

03.02.2020 07:00
oc kalifornia, the oc, Foto:
V roku 2020 návrat seriálu nehrozí, nie je však vylúčený neskôr.
debata

Táto informácia zaskočila všetkých, keď stanica kula plány na návrat kultového seriálu OC Kalifornia, ktorý spôsobila ošiaľ aj na Slovensku. V rokoch 2003 – 2007 prežívali milióny divákov životné osudy zbohatlíkov z Orange County. Prvé série boli obrovským hitom a z mladých hercov sa stali megahviezdy. Najviac slávu neuniesla herečka Mischa Barton (Marissa), ktorú tvorcovia na konci tretej série „zabili“, aby sa problémistky zbavili.

Lenže sa to odrazilo na sledovanosti a štvrtá séria zažila obrovský úpadok. Televízie nelenila a seriál bez milosti zrušila. Tvorcovia mali však dostatok času, aby stihli napísať uzavretý koniec.

O trinásť rokov neskôr po poslednej klapke a stále zúriacom trende revivalov seriálov FOX zatúžil vrátiť OC Kaliforniu späť a potichu začala spriadať plány potenciálneho návratu a s týmto plánom sa jej v dnešnej dobe priam nemožné, utajiť ju.

Asi by bol väčší „poprask“ správa, že sa televízií podarilo svoje ťaženie dotiahnuť do zdarného konca. Avšak musela ísť s pravdou von, aj keď nepríjemnou. V roku 2020 sa OC Kalifornia nevráti.

Riaditeľ televízie Michael Thorn priznal svoju veľkú snahu dať dokopy seriálovú partiu v zložení Ryan, Marissa, Seth a Summer. Otázne by bolo, ako by sa tvorcovia vysporiadali s faktom, že Marissa v deji zomrela. „Návrat OC Kalifornie sa neuskutoční, aj napriek mojej obrovskej snahe. Bohužiaľ, ani jeden z hercov nie je v súčasnosti k dispozícii. Klamal by som, ak by som povedal, že som ich pravidelne neoslovoval,“ uzavrel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #OC Kalifornia #oseriáloch