Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vôbec sa nezmenili! Pozrite sa, ako vyzerajú hviezdy Merlose Place dnes...

Niektoré seriály jednoducho nikdy nepadnú do zabudnutia! A nič na tom nezmení fakt, že sú mimo obrazoviek aj dvadsať rokov. Dôkazom je niekdajší megahit Merlose Place, ktorý patril k neodmysliteľnej súčasti víkendových podvečerov Slovákov. To boli časy, keď sa vysielala dvojkombinácia Merlose Place a Beverly Hills 90210 a celé rodiny sledovali osudy svojich obľúbených postáv.

30.11.2019 07:00
merlose place, Foto:
Hviezdy seriálu Merlose Place.
debata

Merlose Place bol prvý spin-off seriál Beverly Hills 90210, veď v prvej epizóde sa objavili postavy z Beverly Hills, aby pomohli odštartovať príbeh iných postáv. A podarilo sa. Spletité osudy jedného luxusného domu sa vysielalo až sedem rokov. Medzi rokmi 1992 – 1999 vzniklo až 226 epizód. Dokonca Merlose Place položilo základy pre ďalší spin-off – Modelky, ten však pohorel po jednej sezóne a 13 častiach.

Dokonca aj samotné Merlose Place malo poriadne namále. Televízia FOX nebola spokojná so sledovanosťou prvej série, ktorá nenaplnila očakávania. Reálne hrozilo, že seriál neprežije kritický prvý rok. Avšak tvorcovia presvedčili televíziu, aby dali seriálu ešte jednu šancu, spravili výrazné kreatívne zmeny a angažovali herečku Heather Locklear alias Amandu Woodwordovú ako hlavnú mrchu a vyplatilo sa. Síce až na druhý pokus, ale z Merlose Place sa stal obrovský hit.

V roku 2009 televízia The CW chcel úspech zopakovať a pokúsila na nakrútiť novú verziu. Nevyplatilo sa. Seriál sa skončil po jednej sérii a 18 častiach neúspechom. Tentokrát nepomohla ani účasť vybraných pôvodných hercov na čele s Locklear. Väčší úspech zaznamenala nová verzia Beverly Hills, verzia 90210 s podtitulom Nová generácia, ktorá sa vysielala aj na Slovensku sa dočkala až piatich sezón.

Pred pár dňami sociálne siete obletela fotka vybraných pôvodných hercov – Laura Leighton, Doug Savant, Andrew Shue, Daphne Zuniga, Courtney Thorne-Smith a Josie Bissett, ktorí sa stretli po dvadsiatich rokoch od skončenia seriálu. A vyzerá to tak, akoby neubehol ani deň od poslednej epizódy!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ran into some friends in New York! #melroseplace #nyc #friends4ever ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Daphne Zuniga (@daphnezuniga),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m joining the #melroseplace reunion.... Or I just pushed my way into the middle of a shoot for @strahansarakeke

Príspevok, ktorý zdieľa Amy Robach (@ajrobach),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Melrose Place #oseriáloch