Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tento seriál bude znieť povedome! Legenda sa vracia so staronovou tvárou

Na svoj ostrý štart sa pripravuje ďalšia streamovacia televízia - HBO Max. Nenecháva nič na náhodu a predstaví viacero seriálových hitov. Vďaka novej stanici sa na obrazovky vráti dnes už kultový seriál Gossip Girl, ktorý je dobre známy aj slovenským divákom.

18.11.2019 07:00
gossip girl, Foto:
V roku 2020 sa vráti Gossip Girl a spolu s ňou intrigy z New Yorku.
debata

HBO Max plánuje začiatok vysielania na máj 2020 a podobne ako konkurent Disney+ bude mať ľahšiu situáciu. V knižnice nového online hráča sa už teraz skrýva desiatky tisíc hodín obsahu, keďže HBO patrí pod silné krídla napríklad štúdio Warner Bros. To zabezpečuje vysielanie tých najväčších filmových a seriálových hitov sveta. Ponúkne aj vlastnú tvorbu. Ako jeden z highlightov bude nová verzia seriálu Gossip Girl.

Pôvodný seriál vysielala televízia The CW v rokoch 2007 – 2012, dočkal sa šiestich sezón a celkovo 121 epizód. Z hlavných predstaviteľov spravil megahviezdy, vďaka Gossip Girl svet spoznal Blake Lively, Leighton Meester, Penna Badgleyho a iných. Krátko po skončení v roku 2012 sa začalo špekulovať o možnom pokračovaní v podobe špeciálneho filmu. Nikdy k realizácii nedošlo, keďže samotný seriál sa skončil uzatvoreným koncom a zodpovedaním všetkých otázok, navyše niektorí herci sa do nakrúcania nehrnuli.

O niekoľko rokov prišiel trend revivalov a mnohé ukončené seriály sa vrátili. V roku 2020 príde rad aj na Gossip Girl. Prvá séria má mať predbežne desať epizód a diváci sa opäť vrátia do New Yorku a na Upper East Side, medzi zbohatlíkov.

Herečka Kristen Bell sa vráti ako hlas Gossip... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Kristen Bell na podujatí Comic-Con International v San Diegu. Herečka Kristen Bell sa vráti ako hlas Gossip Girl aj v pripravovanej novej verzii seriálu.

Vracajú sa tvorcovia pôvodného seriálu, avšak nová verzia bude obsahovať úplne nové postavy. Jedna však zostane rovnaká a dokonca ju stvárni rovnaká herečka ako v pôvodnom seriálu. Ide o „postavu“ Gossip Girl, teda rozprávačku deja, ako hlas sa vráti Kristen Bell. Keď sa fanúšikovia znova ocitnú v uliciach New Yorku, tak im staré časy pripomenie známy hlas.

Reboot Gossip Girl bude musieť priniesť „problémy“ pre novú generáciu postáv a preto sa neráta s účasťou ostatných postáv, tvorcovia nevylučujú, že v scenári budú okaté narážky na nich, ich fyzická účasť zrejme nie je reálna. Väčšina hercov sa venuje už iným projektom a vekom už nezapadajú do konceptu seriálu pre násťročných.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl #Kristen Bell #oseriáloch #HBO Max