Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Utešená náhoda! Hviezdy seriálu OC Kalifornia po rokoch pokope

Niekedy stačí malá súhra okolností a výsledok poteší fanúšikov po celom svete. Navyše, keď ide o seriál, ktorý aj po rokoch od skončenia milujú milióny fanúšikov, radosť je o to väčšia. Niečo podobné sa pred pár dňami stalo na letisku v Los Angeles, kde sa náhodou stretli dvaja herci z kultového seriálu OC Kalifornia.

02.09.2019 07:00
oc kalifornia, oc, adam brody, rachel bilson,... Foto:
Diváci si zamilovali dvojku Seth a Summer. Ich hereckí predstavitelia sa po rokoch, náhodne stretli.
debata

Seriál, ktorý sa vysielal v rokoch 2003 – 2007 spravil zo štvorice hercov v zložení Ben McKenzie, Mischa Barton, Rachel Bilson a Adam Brody svetové megahviezdy a príbehy z Orange County priklincovali milióny divákov. Seriál sa tešil obrovskému úspechu aj na Slovensku. U nás na ňom vyrástla jedna generácia divákov a dočkal sa niekoľkých repríz.

Hoci sa dočkal iba štyroch sezón, príbehy boli natoľko úderné, že sa na ne dá ťažko zabudnúť. Fanúšikovia si okrem Ryana a Marissy obľúbili aj dvojku v zložení Summer (Bilson) a Seth (Brody).

Kým ona bola typická stredoškolská povrchná „pipka“, on bol neviditeľný outsider. Aj napriek tomu si k sebe našli cestu a vznikla z toho celoživotná láska. Tvorcovia neexperimentovali, keď sa seriál nečakane v roku 2007 končil pre nízku sledovanosť, keď vykopli herečku Mischu Barton. Summer a Seth sa dočkali svojho happyendu, keď osud to zariadil inak a Ryan s Marissou museli prekúsnuť tragickú bodku.

Po dvanástich rokoch sa hereckí predstavitelia Summer a Setha – náhodou – stretli na letisku a vznikla z toho fotka, ktorá spôsobila ošiaľ a pripomenula fanúšikov seriálovú dvojku. Obaja herci sú stále aktívni, aj keď Rachel Bilson sa dočkala väčších úlohu. Po konci OC Kalifornie si ju slovenskí diváci môžu pamätať zo seriálu Doktorka Zoe (Hart of Dixie).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ran into my ol buddy from jfk to lax #californiaherewecome

Príspevok, ktorý zdieľa @ rachelbilson,

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adam Brody #Rachel Bilson #OC Kalifornia #oseriáloch