Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Primitívna letná trápnosť? Exzúfalka Longoria má na svedomí nový seriál

Hlavná televízna sezóna má svoj záver za sebou. Čo znamená, že štandardné televízie prešli oddychového režimu a premiéry majú letnú pauzu. Ale...je tu výnimka. Posledné roky sa objavujú popri reprízach aj nové seriály. Televízie sa jednoducho musia prispôsobiť novému trendu, aby po celý rok mohli konkurovať ponukou a bojovať so streamovacími televíziami, ktoré chŕlia seriály celoročne.

17.06.2019 07:00
grand hotel, Foto:
Na letnú novinku Grand Hotel všetci pozerajú neveriacky. Uspeje paródia na klasické mexické telenovely?
debata

Televízny svet sa navždy zmenil. Klasický systém vysielania, keď koncom mája odišli seriály oddychovať a vrátili sa koncom septembra a medzičasom sa vysielali iné lacnejšie relácie, je už pasé.

Pomaly, ale iste sa musia prispôsobovať aj klasické televízie, pre ktoré však stále nie je atraktívne vysielať drahú pôvodnú tvorbu počas leta, keď je všetkým jasné, že diváci netrávia čas pri televíznych obrazovkách. Priestor dostávajú seriály, ktoré sa jednoducho nezmestili do vysielacej schémy počas hlavnej sezóny.

Jedným z nich aj novinka Grand Hotel, ktorý producentsky zastrešuje herečka Eva Longoria, známa najmä zo seriálu Zúfalé manželky. Po skončení nakrúcania sa Longoria pred kamery už príliš nehrnula, ale založila si vlastnú spoločnosť a začala produkovať seriály a jej práca je viac za kamerou. Po rokoch sa vrátila do televízie, ktorá ju preslávila. Už v pondelok na ABC štartuje novinka Grand Hotel a nadšenie medzi divákmi nepanuje.

Oddychová letná novinka pôsobí veľmi rozporuplne a nikto jej neveští úspech. Skôr to vyzerá na expresné zrušenie.

Grand Hotel „ponúkne“ divákom ďalšiu bláznivú latino jazdu v podobe príbehov z hotela v Miami. Opäť všetko bude ladené do latino-temperamentného štýlu a úmyselne celé spracovanie bude akousi paródiou na latinsko-americké telenovely, ale bude si uťahovať aj zo samotných obyvateľov a ich charakteristických prejavov.

„Dramatický seriál“ sa odohráva v rodinnom hoteli v multikultúrnom Miami Beach. Hotel vlastní a prevádzkuje charizmatický Santiago Mendoza, zatiaľ čo jeho druhá manželka Gigi a dospelé deti si užívajú jeho úspech a bohatstvo. Zámožní hostia si tu užívajú v luxusnom prostredí, ale za dokonalým zovňajškom sa ukrýva množstvo škandálov, dlhov a výbušných tajomstiev.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba