Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Partička z Beverly Hills je späť! Pozrite si prvé zábery na zostarnuté idoly

Eufória okolo šestice nových príbehov, ktoré prinesie nové Beverly Hills 90210 sa stupňuje. Televízia FOX zverejnila špeciálnu a najmä vtipnú upútavku. Seriál sa vráti 7. augusta.

21.05.2019 07:00
beverly hills, beverly hills 90210, 90210,... Foto:
Ubehlo 20 rokov od konca pôvodného seriálu. Nastal ten správny čas na návrat?
debata

Televízia FOX chce spraviť z netradičného návratu niekdajšieho hitu veľkú udalosť, možno aj preto začne vysielať počas leta, teda mimo hlavnej sezóny, keď sa vysiela minimum premiér a môže upriamiť pozornosť potenciálnych divákov práve na hviezdy 90-tych rokov. Ak sa ukáže pretrvávajúci záujem zo strany publika, nie je vylúčené, že sa seriál vráti s plnohodnotnými epizódami. Seriál sa vracia s novým názvom BH90210.

Nateraz sa pôvodné hviezdy zišli, aby nakrútili akýsi ťažko popísateľný hybrid balansujúci medzi klasickým seriálom a dokumentom. Pointa šiestich epizód sa skrýva v snahe hercov, ktorí budú hrať samých seba, aby presvedčili televíznych producentov, že nastal ten správny čas na návrat. Každý jeden herec/postava sa bude s minulosťou vyrovnávať po svojom, pričom nikto z nich na úspech pôvodného seriálu nezabudol.

Lákadlom má byť návrat notoricky známych tvárí. Diváci sa môžu tešiť na takmer kompletné pôvodné obsadenie v zložení Jason Prestley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Tori Spelling (Donna), Brian Austin-Green (David) a aj Gabrielle Carteris (Andrea). Do scenára by sa mala dostať aj spomienky na nezabudnuteľného Luka Perryho, ktorý náhle zomrel na následky masívnej mŕtvice tento rok v marci a mal byť tiež súčasťou nakrúcania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Beverly Hills 90210