Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Spoznali by ste idoly mladosti? Herci po 20 rokoch začínajú nakrúcať Beverly Hills

Dvadsať rokov od skončenia seriálu a od tridsať od jeho začiatku. Presne toľko času ubehlo, kým sa obľúbená partička hercov znova stretla na nakrúcaní nových epizód Beverly Hills 90210. Tie by sa mali objaviť počas tohto leta.

09.05.2019 07:00
beverly hills, beverly hills 90210, Foto:
Nové epizódy uvidia diváci už toto leto.
debata

Seriál o skupine tínedžerov bola povinnou jazdou v 90-tych rokoch a na seriáli vyrástla nejedna generácia dnešných tridsiatnikov. Bola to „povinná“ nedeľná televízna jazda, keď sa v podvečer vysielalo Merlose Place a Beverly Hills 90210. Celkovo sa podarilo nakrútiť desať sérií, počas vysielania sa vymenilo takmer celé obsadenie, no niektorí herci vydržali až do konca. V roku 2008 televízia The CW priniesla na svoje obrazovky reboot s názvom 90210: Nová generácia, v ktorej sa objavili aj pôvodné postavy. Po piatich rokoch sa seriál skončil.

Návrat klasického Beverly Hills spôsobil pred pár mesiacmi hotový ošiaľ. O projekt malo údajne záujem hneď niekoľko štandardných televízií, ale aj streamovacie stanice. Nakoniec vyhrala televízia FOX, ktorá seriál kedysi vlastnila a vysielala. Vracia sa teda domov.

Na poslednú chvíľu svoju účasť potvrdila herečka Shannen Doherty (Brenda), ktorú pôvodne ani neoslovili. Zúčastniť 6-dielneho revivalu sa mal naopak zúčastniť Luke Perry (Dylan), ktorý v marci náhle zomrel na následky masívnej mŕtvice. Diváci sa môžu tešiť na takmer kompletné pôvodné obsadenie v zložení Jason Prestley (Brandon), Shannen Doherty (Brenda), Jennie Garth (Kelly), Ian Ziering (Steve), Tori Spelling (Donna), Brian Austin-Green (David) a aj Gabrielle Carteris (Andrea).

Herci sa pred pár dňami zišli na prvej skúške a čítaní scenára prvej epizódy. Samotné nakrúcanie sa začne v priebehu najbližších dní.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Working hard! Can’t wait to show you what we’ve been up to!

Príspevok, ktorý zdieľa Gabrielle Carteris (@gabriellecarteris),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Da na na na.... I think you know how this one goes . Let me hear it people! #90210onfox #90210 #bestfans

Príspevok, ktorý zdieľa Ian Ziering (@ianziering),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ladies in floral! I can’t believe this is happening...@torispelling @gabriellecarteris @theshando @90210onfox

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie (@jenniegarth),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This isn’t the real one, but it’s coming!! @bh90210 @gabriellecarteris @theshando @torispelling @jason_priestley @ianziering @arent_you_that_guy

Príspevok, ktorý zdieľa Jennie (@jenniegarth),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #oseriáloch #Beverly Hills 90210