Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najslávnejšia adresa ožije! Beverly Hills 90210 sa vráti o pár mesiacov

Dlhodobé špekulácie a dohady o návrate jedného z najkultovejších seriálov 90-tych rokov sa skončili. Beverly Hills 90210 opäť ožije!

05.03.2019 07:00
debata
Obľúbené charaktery sa vrátia už počas... Foto: FOX
beverly hills 90210, beverly hills, 90210 Obľúbené charaktery sa vrátia už počas tohtoročného leta.

Diváci sa už v lete vrátia na ikonické smerovacie číslo v uliciach Beverly Hills. Seriál sa dokonca vráti na televíziu FOX, ktorá sa ho pred rokmi pôvodne vysielala, partička sa teda vráti „domov“. Pričom, keď sa prevalili správy o reálnych rokovaniach, nastala bitka medzi televíziami. O Beverly Hills prejavilo záujem niekoľko štandardných staníc, ale aj streamovacie spoločnosti. Nakoniec vyhrala domovská televízia.

FOX sa tak môže popýšiť projektom, ktorý pred niekoľkými dekádami zmenil svet televíznych seriálov. Vzhľadom na to, že tvorcovia pripravovali celý projekt už dlhodobo, tak diváci uvidia svoje obľúbené postavy už v lete tohto roka v špeciálnej šesťdielnej minisérii. Vrátiť by sa mali všetky pôvodné postavy, teda Jason Priestleyho (Brandon), Iana Zieringa (Steve), Briana Austina Greena (Davida). Nebudú chýbať ani ženské hrdinky. Vráti sa Tori Spelling (Donna), Jennie Garth (Kelly) a aj Gabrielle Carteris (Andrea).

Nateraz to vyzerá tak, že sa nevráti ani Shannen Doherty, ktorá bojuje opätovne s rakovinou. Pôvodne sa mal objaviť aj Luke Perry ako Dylan. Žiaľ, v pondelok, svet zarmútila správa, že 52-ročný herec zomrel na následky minulotýždňovej mŕtvice. Správy o jeho zdravotnom stave sa rôznili. Niektoré zdroje hovorili o kóme, iné zas, že jeho stav je uspokojivý. Nanešťastie sa potvrdili tie najhoršie obavy.

Perry v súčasnosti hviezdil v seriáli Riverdale, mŕtvica ho postihla uprostred produkcie tretej série. Herec ešte pred časom potvrdil, že chce byť súčasťou Beverly Hills v čo najviac epizódach, ako mu pracovné plány dovolia.

Špeciálny seriálový event zachytí obľúbené postavy 19 rokov od skončenia sledovania ich osudov. Potvrdzujú sa informácie, ktoré skôr zverejnila herečka Tori Spelling. Nepôjde o klasický seriál, ale o akúsi variáciu hranej drámy a dokumentu. Herci si zahrajú samých seba a po rokoch sa ich cesty opäť stretnú a budú hľadať cestu, ako sa vrátiť k postavám, ktorých tieň nikdy neprekročili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beverly Hills 902 10 #oseriáloch